Beoordelingen 

507 commentaren van in totaal 507 beoordelingen
Service
Corné van de Sande (Doetinchem)
11-10-2019
10

Goede service en betrokken medewerkers. Mensen kennen hun klanten en zijn altijd bereid tijd vrij te maken voor een vraag. Erg tevreden.

Verkoop
Lobke
26-09-2019
10

Klantvriendelijk, de medewerkers nemen de tijd voor je, ze kijken goed naar wat bij jou persoonlijk past

Service
L.c. Groenbos (Doetinchem )
26-09-2019
8

Is een fijne zaak.

Service
Ed Van Dam (Doetinchem )
26-09-2019
10

Al heel lang klant bij dit bedrijf en dat zal ook wel zo blijven, iedere keer weer tevreden over werk en prijs.

Service
S. van Dreunen (Rotterdam)
24-09-2019
10

Deze auto nieuw bij deze dealer aangeschaft nadat we een vorige gebruikte al bij deze hebben gekocht.Vriendelijk ontvangst na afspraak en goed gesprek over de uit te voeren onderhoud. Vandaar van Rotterdam naar Doetinchem voor servicebeurt.

Service
dhr. Bandsma (Zutphen)
20-09-2019
9

Deskundig en vriendelijk personeel incl. de directeur.

Service
W. J. van Groningen
04-09-2019
8

Rekening niet overzichtelijk

Service
Frans Welling (ZEDDAM)
04-09-2019
9

Ten Have kent zijn klanten, ze zijn vriendelijk en doen wat ze zeggen. Gewoon top.

Service
Tonnnie Natrop
23-08-2019
10

6 jaar klant gewoon goed

Service
Noelle Pameijer (Breedenbroek)
21-08-2019
9

goede service, duidelijke antwoorden, meedenken, veel kennis van toyota's, vriendelijk en toegankelijk, hele fijne wachtruimte

Service
Fam klompenhouwer (Aalten)
16-08-2019
9

Wij zijn hier tot volle tevedenheid klant. Altijd vriendelijk en goed geholpen TOP.

Service
J.E.H.T Pouwels (Didam)
14-08-2019
9

Dit is een onderbuikgevoel maar ik heb het idee dat er geen onnodige of voortijdig onderdelen vervangen worden , kortom dat ik als klant correct behandeld wordt.

Service
Smit (Doetinchem)
14-08-2019
10

Ze doen wat ze zeggen.

Service
Fien (Doetinchem)
14-08-2019
10

Ik ben vriendelijk geholpen met een haast reparatie op vrijdagmiddag voor de Pinksterdagen.Zeer gewaardeerd. Koffie/thee staat klaar.

Service
G J Kinnaer (Doetinchem)
14-08-2019
10

Prima garage, deskundig en vooral vriendelijk!

Service
mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
14-08-2019
10

Ik ben al jaren klant en zou dit niet zijn als het mij niet beviel.. Ik krijg altijd een 1e klas behandeling vriendelijk en zeer bekwaam

Service
Petra (Stokkum)
07-08-2019
9

Prettige ontvangst, korte wachttijd . De beurten worden prima uitgevoerd, zover ik dit kan beoordelen .

Service
Eef Kolkman (Terborg)
26-07-2019
8

vriendelijk personeel die zoekt naar een oplossing die voor jou het beste is, niet wat hun het beste uitkomt

Service
M. Jansen (Zevenaar)
24-07-2019
10

Een zeer klant vriendelijke plaats waar ik altijd terech kan met mijn vragen en problemen als ik die al dan niet heb met de auto

Verkoop
Nahid Ghaderi (Zelhem)
24-07-2019
10

Vriendelijkheid, deskundigheid

Verkoop
Sjoerd Assink
23-07-2019
10

Goede service en vriendelijk contact !

Verkoop
Joan Brink ('s Heerenberg)
23-07-2019
8

Geen toelichting

Verkoop
W.T.A. Wissing (Gaanderen )
23-07-2019
10

Het is een fijne garage.Waar klant tevredenheid hoog in het vaandel staat.Een no nonsens bedrijf waar je fijn geholpen word.

Verkoop
P.A.M. Saenen (Huissen)
23-07-2019
8

je wordt goed en snel geholpen

Verkoop
D.A.Bruggink (Zelhem)
23-07-2019
7

Heb nog niet zoveel ervaring met de huidige dealer. Vanuit een heel ver verleden heb ik goede ervaringen.

Verkoop
Willem en Marijke Keltjens (Doetinchem)
23-07-2019
10

Fijne garage, zowel de verkoop , als balie, als de onderhoudsmedewerkers. Allemaal vriendelijk en behulpzaam. Professioneel. mooie en verzorgde garage. Goed product, nooit problemen. Betrouwbaar en correct. We zijn al jaren klant.

Verkoop
J. Kleinreesink (Wehl)
23-07-2019
9

Open een duidelijk in alles.

Verkoop
Jolanda Muller (Apeldoorn)
23-07-2019
10

Alle medewerkers van zowel verkoop, receptie en werkplaats zijn servicegericht. Afspraken worden nagekomen en de van de aflevering wordt echt werk gemaakt. Ik rijd hier graag voor van Apeldoorn naar Doetinchem.

Verkoop
Ad en Monika Moors (Zeddam)
23-07-2019
10

Na jaren Audi en Mercedes gereden te hebben wilden wij eigenlijk iets met een electromotor vanwege ons klimaat. Electrisch echter bleek voor ons niet ideaal omdat wij regelmatig naar Monika's thuisland Tirol in Oostenrijk gaan en naar onze zoon met zijn gezin in Leipzig. De te rijden kilometers met een accu waren te weinig om de afstand te kunnen overbruggen. Daarom gekeken naar waterstof maar daarbij moesten wij naar Arnhem om te kunnen tanken. Zo via de Toyota waterstof auto bij de Toyota hybrid gekomen en dus bij ten Have. Toen daar bleek dat de RAV4 zowel hybrid kon en toch met de vierwiel aandrijving (AWD-i) en we bij een hele fijne dealer terecht gekomen waren, hebben we snel beslist. We rijden nu net twee weken en vinden het een fijne auto.

Service
Nahid Ghaderi (Zelhem)
11-07-2019
10

Thuisgevoel, vriendelijkheid, deskundigheid, goede advies en goede service

Service
K.knol
11-07-2019
9

Zeer prettige ervaringen, rij reeds 54 jaar auto waarvan 32 jaar auto van de zaak, dus ervaring met veel dealers en garage’s , dit is wel de prettigste

Service
Hennie Pastors (Gendringen )
04-07-2019
9

Je wordt er prima ontvangen.

Service
N.A. van Straten (Doetinchem)
21-06-2019
9

op school leerde ik dat een 10 alleen voor god is bestemd, vandaar de 9. In alle jaren dat ik Toyota rijd ben ik tevreden geweest.

Service
Margriet van de Kracht (Giesbeek)
18-06-2019
10

Je wordt tijdig geïnformeerd over eventuele extra kosten van reparaties. Je wordt prettig te woord gestaan en er heerst een gemoedelijke sfeer. Een fijne koffieruimte waar je even kan wachten en waar koffie/thee aanwezig is.

Service
Gerie en mauritz (Apeldoorn)
12-06-2019
10

De omgang met de medewerkers ervaren wij als zeer fijn.

Service
G. Lukassen (Terborg)
07-06-2019
10

JE WORDT ER ZEER EFFECTIEF EN KUNDIG BEHANDELD. DEZE MENSEN WETEN WAAROVER ZE PRATEN. ZE ZIJN ZEER TECHNISCH EN STAAN JE VAKKUNDIG BIJ.

Service
dhr jan v Dalen (Dieren )
07-06-2019
8

prima ontvangst aardige mensen op tijd in gelicht voor extra werk en wat de kosten er van waren prima werk nemers reparatie in de af gesproken tijd

Service
Cees Vrijhof (Braamt)
31-05-2019
10

Gewoon vriendelijke mensen en correct geholpen!

Service
Dhr J.A .de Ruiter (Doetinchem)
31-05-2019
10

Goede ontvangst met alle begeleiding oog voor de klanten en belangstellend Niets te klagen .

Service
Jos Schunselaar (Terborg)
17-05-2019
10

Ik voel me er echt thuis, na 5 maal een nieuwe auto gekocht te hebben

Service
m j r mundhenke (Doesburg)
08-05-2019
8

gemoedelijke Achterhoekse ontvangst met aandacht voor de klant als persoon.

Service
Wim Polman (Ulft)
30-04-2019
10

Alle medewerkers van zowel showroom, kantoor en werkplaats zijn altijd service gericht, vriendelijk, behulpzaam en hebben een luisterend oor en denken mee.

Service
Ir. Th. Roes (Doetinchem)
30-04-2019
8

Een goede ontvangst, afspraken worden nagekomen en het onderhoud wordt vakkundig uitgevoerd en ik vertrouw de mensen die daar werken.

Service
Ingrid wildschut (Halle)
30-04-2019
10

Ze staan altijd voor je klaar. Geven goed en gedegen advies. Vriendelijk personeel en deskundig. Bij deze dealer ben je geen nummer maar klant. Hier nu mijn 3de auto gekocht en laat altijd mijn onderhoud daar doen.

Service
dhr. j eefting
30-04-2019
9

vriendelijk personeel, kennis van zaken, heb vertrouwen in de zaak. heb de indruk dat men netjes en volgens Toyota regels behandeld wordt.

Service
dhr a.hidding (Zeddam)
24-04-2019
8

Ik moet naar de eerder vraag verwijzen , correcte , vriendelijke behandeling , prijsopgave wordt niet gecorrigeerde etc

Service
vdPoel (Doetinchem)
24-04-2019
9

correct, vriendelijk en vakkundig

Service
freek moorman
24-04-2019
9

vriendelijkdeskundigbetrouwbaar

Service
A.Cantineaux (Doetinchem)
24-04-2019
10

Zijn uiterst tevreden over deze garage. Zeer vriendelijk personeel en correcte behandeling

Service
Wenting (Ulft)
18-04-2019
9

Klantgericht, goede service, vriendelijk.

Service
Dhr A de Jong
10-04-2019
7

Er zijn gewoon dingen die beter kunnen.

Service
MJM Siemes (Ulft)
10-04-2019
10

Toyota Ten Have Doetinchem heeft de uitstraling en deskundigheid zoals man mag verwachten.

Service
Henk van Loenen (Dinxperlo)
10-04-2019
10

Je wordt altijd prima geholpen, vriendelijke mensen. De koffie staat altijd klaar en als bij een grote beurt het lang duurt krijg je een andere auto mee. Ik ben prima tevreden met deze garage. Heb hier minimaal in de loop der jaren zeker 12 nieuwe Toyota's gekocht. Dus top!!

Service
Jan te Pas (Doetinchem)
10-04-2019
9

Nette en goede garage. Medewerkers zijn netjes, correct en behulpzaam. Prima wachtruimte met veel gemak; koffie en thee. Ook WiFi is aanwezig.

Service
Dhr. P. Berentsen (Doetinchem )
09-04-2019
10

Zeer vriendelijk, helder en duidelijk in communicatie en werkzaamheden, top!

Service
Herman Imanse
09-04-2019
8

Bij het bellen voor een afspraak wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan en zij komen de gemaakte afspraken altijd na.

Service
Tesa (Doetinchem)
09-04-2019
9

Snelle en duidelijke service, waarbij de kennis en ervaring zeker naar voren komen.

Service
Henk Bloemendal (Doetinchem)
09-04-2019
10

Onze 1e Toyota die we nu hebben. Alleen positieve ervaring!
Zowel de verkoop - receptie - en werkplaats = SUPER !!

Service
Jaap Geurtsen (Hengelo (o))
09-04-2019
8

Een acht is een mooi raport cijfer.

Verkoop
Gerard Lurvink (Lichtenvoorde)
27-02-2019
10

Prima ontvangst door de verkoper, er werd me als klant voldoende "ruimte" gegeven. Hij was duidelijk in afspraken en het nakomen hiervan, was klantvriendelijk, meedenkend zonder opdringerig te zijn en bood een uitstekende nazorg. Mooi verzorgde showroom. Er was een welkome en warme sfeer.Geeft je vertrouwen!

Service
A
12-02-2019
9

Ik vind de Toyota garage Ten Have prettig omdat ik aardig en transparant geholpen wordt. Er wordt goed overlegd als er iets met de auto moet gebeuren. Ik vond het prettig dat ik, bij een onverwacht lang wachten op een APK-keuring, vervangend vervoer kreeg. De wachtruimte is prettig ingericht met gratis koffie en tijdschriften.

Service
Dhr E. Westerveld (Varsseveld)
12-02-2019
10

Vriendelijk personeel en vakkundig. De klant is koning ook als je komt voor een beurt, en als er een lampje begint te branden dan kun je er gelijk terecht. Dit is belangrijk voor mijn eigen gevoel. En ook goed voor de auto dat het probleem direct verholpen wordt.

Service
Willem en Marijke Keltjens (Doetinchem)
01-02-2019
10

Duidelijk, zakelijk, vriendelijk. Al het personeel geldt dit voor. Werkzaamheden altijd uitstekend uitgevoerd. Betrouwbaar. Geattendeerd op zaken die er aan gaan komen, bijv vervanging winterbanden. Garage heeft goede uitstraling, heerlijke koffie.

Service
René Bruns
01-02-2019
9

Betrouwbaar en vertrouwd. Deskundig en klantvriendelijk

Service
I. Van Ooststroom (Ruurlo)
01-02-2019
9

Erg klantvriendelijk, prima service en fijne sfeer.

Service
A. Kempers (Groenlo)
01-02-2019
8

Viel me tegen dat ik met een niet gewassen auto naar huis ging. Heeft me erg verbaasd.

Service
Dhr te Pas (Ulft)
23-01-2019
10

Zeer vriendelijk personeel en duidelijk over kosten

Service
mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
09-01-2019
10

Ik wordt altijd al jaren lang vriendelijk, voorkomend en zeer deskundig geholpen

Service
marijke van aken (ulft)
04-01-2019
10

Ten Have is gewoon een top zaak

Service
Mevr. L Rougoor (Zeddam)
04-01-2019
9

Vriendelijk ontvangst, duidelijke afspraken en perfect onderhoud.

Verkoop
Jan Kuipers (sHeerenberg)
03-01-2019
10

Voortreffelijk geholpen door verkoper.

Verkoop
Dhr. Breuring (Doetinchem)
03-01-2019
9

De dealer is terzake kundig, is géén 'gladde autoverkoper', is eerlijk en betrouwbaar. Geeft uitgebreide informatie.

Verkoop
Dick Schierboom
03-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk benadering. Er werd geluisterd naar mijn wensen. Ik voelde mij direct thuis als nieuwe klant.

Service
Willy Roes (Doetinchem)
19-12-2018
10

Ten Have Doetinchem is een dealer waar de concurrenten nog wat van leren: klantgericht, vakkundig, pro-actief in de berichtgeving (terugroepacties en dergelijke). Betrouwbaar en gemaakte afspraken worden nagekomen. Kortom de charme van een familiebedrijf en ik een tevreden klant!

Service
Dhr. J. Koudijs
19-12-2018
8

Omdat ik zeer tevreden ben

Service
Sjanie Hennig
14-12-2018
9

We zijn tevreden klanten. We worden altijd vriendelijk behandelt. Afspraken worden altijd correct afgehandeld. Daarom een dikke 9

Service
Fam klompenhouwer (Aalten)
07-12-2018
10

Wij zijn gewoon zeer tevreden over deze dealer niks op aan te merken.

Service
Henno Rijnders (Doetinchem)
07-12-2018
9

Als je ergens al jaren komt (18 jaar), dan blijf je.

Service
de Klerk (Hoog Keppel)
05-12-2018
9

Het is voor mij onbegrijpelijk dat remschijven gaan roesten en dan vervangen moeten worden. De reden die opgegeven wordt is verbazingwekkend n.l.: dat heb je bij hybride auto's die remmen nu eenmaal meer af op het systeem. Kom op Toyota, als je dat nu weet zet er dan direct een paar remschijven op die passen bij het hybride systeem.

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
05-12-2018
9

Goede service en zeer gastvrij!

Service
Ed van Dam (Doetinchem)
05-12-2018
10

Ben nu al meer dan 19 jaar klant bij Ten Have en we zijn nog altijd zeer tevreden over het volledige pakket wat zij bieden!

Verkoop
Rachel Kwak-Kos (Etten)
05-12-2018
10

Zoals altijd bij deze garage ook bij de aflevering van mijn leaseauto weer uitstekende service!

Service
Gerard Bergsma (Doetinchem)
30-11-2018
9

Nu bijna 20 jaar klant van Toyota ten Have. Je kunt van een duurzame relatie spreken. Zowel de verkoop, werkplaats als administratie wordt door deskundig en toegewijd personeel bemenst.

Service
RIES hELMINK (dOETINCHEM)
30-11-2018
9

Het gehele taem is zeer klantvriendelijk.

Service
H. Ouwejan
29-11-2018
10

Betrouwbaar, klant-vriendelijk, altijd behulpzaam en service gericht.

Service
M Jeurissen (Doetinchem )
23-11-2018
10

Zeer prettige garage. Kundig personeel.

Service
Dhr. Wenting
23-11-2018
9

Duidelijke communicatie en prettige service.

Service
Erwin Klompenhouwer (Silvolde)
23-11-2018
10

Top garage vriendelijk,doen hun werk goed.

Service
Smit (Doetinchem)
09-11-2018
10

Vriendelijk en goed geholpen.

Service
Wim Boomsma
09-11-2018
10

Goede garage / dealer die duidelijkheid verschaft aan haar klanten.

Service
m haeck (poortugaal)
09-11-2018
9

Goede service goede koffie goede uitleg.

Verkoop
Robert Jochoms ('s-Heerenberg)
09-11-2018
9

Geven goede informatie op een persoonlijke ongedwongen manier en nemen daar alle tijd voor

Service
Albert (Doetinchem)
02-11-2018
8

Prima geholpen, goede communicatie, meedenkend in oplossing om kosten ook in grip te houden.

Verkoop
Dhr. J. Schunselaar (Terborg)
02-11-2018
10

De service is zeer accuraat en uiterst vriendelijk.

Service
Sjoerd Assink
29-10-2018
10

Fijn bedrijf waar ze de afspraken goed nakomen.

Service
Guido berntsen (Silvolde )
29-10-2018
10

Deskundige garage kwaliteit met betrekking tot uitvoering werkzaamheden vriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
A.F Putman (Doetinchem)
29-10-2018
10

Een correcte behandeling een goede ontvangst en de onderhouds beurt goed uigevoerd wij zijn uitermate Tevreden bij Toyota

Verkoop
Nahid Ghaderi (Zelhem)
29-10-2018
9

Klant gericht, deskundig, vriendelijk.

Service
R. van der Poel (Doetinchem)
29-10-2018
9

Prima, service gerichte garage.

Verkoop
Irene Hendriks (Doetinchem)
18-10-2018
9

Ik ben zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Doordat het een lease plan, met medewerking van mijn werkgever is, werd het een feestelijke gebeurtenis. Iedereen was bereid te helpen. En de dealer kende mijn naam, dat vond ik ook heel bijzonder.

Verkoop
Maureen Hetmse.
17-10-2018
10

Fijne verkoper, goede voorlichting mbt keuzemogelijkheden, prettige benadering.

Service
K. Knol (Egmond aan zee)
17-10-2018
10

Altijd prettig daar te zijn, afspraken worden altijd nagekomen, wordt nooit als klant gewogen of gemeten, ben daar 5 jaar geleden gekomen, moet er wel 180 km voor rijdenmaar we maken er een dagje uit van. Hele prettige dealer , voelt als thuis komen zo’n 1 a 2 x per jaar.

Service
Ab Heerink (Doetinchem)
05-10-2018
10

Omdat alles helemaal naar wens is uigevoerd.

Service
Gerard kuipetij
05-10-2018
8

Betrouwbare dealer met oog voor de klant goede receptie medewerkers en prima monteurs

Service
Fred Beumer
26-09-2018
8

Vriendelijk personeel, goede monteurs, goede uitstraling bedrijf. Aftersales met name als onderdeel van motor vroegtijdig slijt resp. onvoldoende kwaliteit heeft, en auto buiten de "formele"garantie termijn valt, zou coulance mbt kosten van vervanging resp. gratis vervanging op z'n plaats zijn. Uit diverse berichten op internet is een dergelijk probleem met onderdeel (t.w. waterpomp) een veel voorkomend probleem bij Prius 2. (Opvolger, de Prius 3 heeft een andere aandrijving van waterpomp gekregen en mogelijk ook een ander merk pomp)

Verkoop
Mevr. G. van Coevorden
19-09-2018
10

Prima

Service
Sofie Smith (Gendringen)
13-09-2018
10

Goede ServiceVriendelijke mensen

Service
M.Jansen (Z’aar)
06-09-2018
10

Een vriendelijke garage

Service
Frans Welling (Zeddam)
05-09-2018
9

Vriendelijke en vakkundige mensen die hun klanten kennen.

Service
Joop Zieverink (Doetinchem )
05-09-2018
10

Kom er al jaren , vertrouw de garage 100% nooit geen klachten gehad en altijd vriendelijk

Service
Mauritz en Gerie Richter (Apeldoorn)
29-08-2018
10

Wij zijn erg tevreden over deze dealer.Je wordt correct ontvangen en houden alle beurten goed bij.Snelle service

Service
R. Hair (Doetinchem)
29-08-2018
10

Prima garage, prima service, maar dat kan ook niet anders wanneer je een Toyota Prius rijdt. Al 14 jaar tokkelt de Prius voort zonder enige problemen.

Service
Ben (Doetinchem)
29-08-2018
10

Perfecte ontvangst met zeer goed persoonlijk contact, duidelijkheid van transacties, keurige afwerking van de beurten in de werkplaats.

Service
Konings
24-08-2018
9

we hebben 2 auto's van deze dealer, prima garage , net personeel , vriendelijk , komen afspraken na en volgens mij zeer vakkundige mensen.

Service
henk peters
23-08-2018
8

duidelijke afspraken

Service
F Oortveld (Beek Montferland)
22-08-2018
8

Tevreden over tenHave

Service
Petra seegers
31-07-2018
9

We zijn nu 10 jaar klant, worden altijd vriendelijk geholpen en hebben het gevoel goede prijs kwaliteit verhouding te krijgen. Toyota is een betrouwbare auto.

Verkoop
Ronald Pastoor
18-07-2018
10

Fijne gesprekspartner en prima service.

Service
Janny Migchelbrink (Silvolde)
18-07-2018
10

prima vriendelijk correct deskundig

Service
Fons Keurntjes (Beek)
11-07-2018
9

Prettige omgeving en stipte uitvoering van de gemaakte afspraken.

Service
mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
11-07-2018
10

Na de online afspraak een keurige bevestiging. Op de dag zelf werd ik meteen geholpen. alles zeer vriendelijk en met een kop koffie heb ik maar 1 uur hoeven wachten voor een jaarlijkse beurt.en de auto rijdt weer als een zonnetje.

Verkoop
Jan & Marian Janssen (Doetinchem)
09-07-2018
10

Zeer betrokken verkoper, vriendelijk maar niet te overdreven, is behulpzaam en probeert de klant direct te helpen.

Verkoop
J. Korff (Varsseveld.)
27-06-2018
10

Betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Service
Hennie Pastors. (Gendringen.)
21-06-2018
9

Duidelijk in de afspraken en ze goed nakomen perfect. Vriendelijk personeel!

Service
c.g. lefers (warnsveld)
20-06-2018
8

goede service, prettige mensen

Verkoop
Helmers (Groenlo)
13-06-2018
10

Eerlijk bedrijf. Uitstekende uitleg. Vriendelijke verkoper

Service
J Schut (Lichtenvoorde)
13-06-2018
9

Zeer correct

Verkoop
M Nijland (Etten)
12-06-2018
10

Goede service. Net personeel. Goed geïnformeerd

Verkoop
Mevr. M. Cornelissen
12-06-2018
10

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Toyota Yaris Hybride. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam als er vragen of eventuele problemen zijn.

Service
astrid rottger (zelhem)
07-06-2018
10

je word altijd goed behandeld dat hoort ook zo

Service
Willem en Marijke Keltjens (Braamt)
06-06-2018
10

Professioneel, vriendelijk, duidelijke afspraken. Prettige wachtruimte. Vragen worden goed beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.Ze zien de klant.

Service
Henk van loenen (Dinxperlo)
06-06-2018
10

Uitstekende garage afspraak=afspraak en altijd vriendelijke medewerkers.prima service en zoekt altijd een oplossing ook al bel ik erg laat voor een onderhouds beurt.En de koffie staat altijd klaar.Rijd zelf al vanaf 1971 in een Toyota zonder problemen

Service
G. Lukassen (Terborg)
06-06-2018
10

Het is gewoon een HEEL goede garage, dealer.sinds 2009 wordt ik daar zeer correct behandeld.Ook de reparaties, onderhoud worden correct uitgevoerd.Indien nodig, krijg je vooraf een prijsopgaaf.In deze garage hebben personeel en receptie zeer zeker oog voor de klant.Als je vragen hebt, is het nooit te veel.Uitmuntend.

Verkoop
Eddy (Halle)
04-06-2018
9

Fijne garage, weten waar over ze praten

Service
A verhoeven (Lichtenvoorde)
01-06-2018
9

Vriendelijk en goed

Service
Fam. Kwint (Lochem)
24-05-2018
10

Onze jarenlange relatie met Ten Have kunnen we alleen maar met het hoogste cijfer beoordelen: een tien!De vriendelijkheid, de persoonlijke aandacht en de vakkennis spreekt ons erg aan.Zakelijk gezien kijken wij terug op een reeks, voor ons, positief verlopen transacties."After sale" blijft de klantenrelatie en service op hoog niveau bestaan. Dat maakt het makkelijk om "klant" te blijven.Temeer omdat de auto's van Toyota ook nog eens jarenlang uiterst betrouwbaar, comfortabel en betaalbaar blijken te zijn.Wij durven iedereen deze top-dealer aan te bevelen.

Service
Vincent
24-05-2018
8

Zeer tevreden over de werkplaats, minder tevreden over afdeling verkoop

Service
Mw. D. Kalcik
23-05-2018
10

Uitstekende snelle en efficiënte service. Vriendelijk personeel!

Verkoop
Mark Jeurissen (Doetinchem)
18-05-2018
9

Een fijne garage om zaken mee te doen. Prettige medewerkers. Flexibel. Komt zijn afspraken na

Service
Dhr F.N. Cloin (Zeddam, Montferland, Liemers)
18-05-2018
8

goed op elkaar ingespeeld team, grote kennis van zaken, attente zorg voor klant en zijn vervoermiddel.

Service
Tineke Bruil (Zelhem)
16-05-2018
10

Goede service, goede kennis van zaken en ik ben altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. En vooral lekkere koffie ;)

Verkoop
M. van Beukering
16-05-2018
10

Betrouwbaar en correcte service. Personeel is heel vriendelijk en denkt echt met je (de klant) mee.

Service
W.Koopman (Dieren)
14-05-2018
9

Betrouwbare en goede dealer

Service
Huub Broekhof
09-05-2018
8

Ik ben een tevreden klant.

Verkoop
K Engel (Gendringen )
08-05-2018
9

Ze zijn vriendelijk, servicegericht en gastvrij. We kregen een duidelijke uitleg, ideeen omtrent alle mogelijkheden en een proefrit. De afhandeling was prima. Uitgebreide uitleg van de auto, zodat het instructieboekje slechts als naslagwerk dient. Auto werd als cadeau gepresenteerd, hetgeen net dat beetje extra geeft.

Service
L. Brands
04-05-2018
9

Je wordt vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Er wordt op tijd gewerkt. Wachttijd (in een fijne wachtruimte)is naar verwachting.

Verkoop
Wenting (Ulft)
04-05-2018
8

prima service en voorlichting

Service
José Pelzers (Doetinchem )
04-05-2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede service en betrouwbaar.

Verkoop
Ton Hogerdijk (Doetinchem)
02-05-2018
8

Goed geholpen

Service
Gerhard Regelink (Zelhem )
02-05-2018
9

Goede persoonlijk gerichte service.Niet voor niets een nieuwe Pro-ace bus gekocht

Service
RIES hELMINK (dOETINCHEM)
02-05-2018
9

Het gehele plaatje klopt er gewoon

Service
mbi teering goossen (zeddam)
01-05-2018
8

je wordt er prettig en goed geholpen

Service
Marc Dubois (Azewijn)
25-04-2018
10

Prettige ontvangst. Rustige wachtruimte met lekkere koffie en voldoende leesvoer. Werkzaamheden worden vlot en kundig uitgevoerd.

Service
rudie saalmink
25-04-2018
10

je word er correct geholpen , en de koffie/thee staat altijd klaar.

Verkoop
Jolanda Muller (Apeldoorn)
25-04-2018
10

Prima service, dealer denkt echt mee. Top service! Mijn volgende auto koop ik zeker ook weer hier!

Verkoop
Ronald Lindeman
16-04-2018
9

Goede service en persoonlijke aandacht.

Verkoop
E.Tausch man (Aalten)
10-04-2018
10

Ik ben altijd prettig geholpen en steeds keurig vooraf geinformeerd over (bijkomende ) kosten

Service
Jan te Pas (Doetinchem)
05-04-2018
9

Bijzonder prettige garage die geeft om de auto en zorgt dat de auto het goed blijft doen door prima onderhoud tegen vaste tarieven. Zo hoort het!

Service
Henk Jurriëns (Rheden)
05-04-2018
9

Helaas geef ik NOOIT een TIEN ,want de dealer probeert het steeds nog BETER te doen ,wat haast niet mogelijk is .

Service
Leny Stronks (Doetinchem)
28-03-2018
9

De benadering en behandeling bij dit bedrijf is zeer kundig, goed en vriendelijk.

Service
N. van Alen
28-03-2018
10

Prima service, alles volgens afspraak goed geregeld.

Service
Paul Schrijver
21-03-2018
10

Fijne dealer met ook goede adviezen voor een iets oudere Toyota, nette ontvangst en keurige kostenraming vooraf.

Verkoop
Aukje de Vries (Doetinchem)
20-03-2018
10

Goed, prettig contact, prima service en goed geadviseerd

Service
Dhr. M.C.M. Vissenberg (7256 AT Keijenborg)
14-03-2018
9

vriendelijke en correcte behandeling als klant.

Service
Hans v Maanen (Giesbeek)
14-03-2018
9

Vriendelijk en persoonlijke benadering evenals de gemaakte afspraken worden goed nagekomen en heb de indruk dat er mee gedacht word aan mijn wensen

Service
Mw Vervelde
09-03-2018
9

Fijne service, klantvriendelijk

Service
Ruud Hesseling (Lobith )
08-03-2018
9

Kleine beurt is goed aan de prijs.

Service
Henny en Jeannette van grol (Doetinchem )
07-03-2018
10

Gewoon doetinchems goed "doe maar gewoon "

Service
Ronald Pastoor (Etten Gld )
07-03-2018
10

Prettige ontvangst, prima service en heerlijk kopje koffie

Service
Dhr. AAF Ross (Gaanderen)
28-02-2018
10

Duidelijke afspraken en goede service

Service
MJC Bos (Warnsveld)
22-02-2018
10

Prima klant gericht en een goede service

Service
joop zieverink (doetinchem)
15-02-2018
10

vriendelijk personeel ,goede service

Service
Jolanda Piels
07-02-2018
9

Ik ben een trotse bezitter van een mooie fijne Toyota Prius. Die ik naar alle tevredenheid heb gekocht bij ten Have Toyota Doetinchem, waar klantgerichtheid ontzettend belangrijk is gebleken, waardoor ik heel tevreden ben over mijn aankoop en de service bij heb.

Service
G. Frankhuisen (Ruurlo)
07-02-2018
9

Ze hebben goede service en zijn vriendelijk en klant gericht.

Service
Beppy Kleinhesseling (Doetinchem)
25-01-2018
10

Geweldige Dealer, je wordt er uitstekend behandeld!

Service
henk meerdink ('s-Heerenberg)
24-01-2018
9

Fijne garage, vriendelijk personeel. Goede service.

Service
J Eefting (Etten)
19-01-2018
9

goede garage geven eigenlijk nooit problemen

Verkoop
Roger (Lichtenvoorde )
11-01-2018
9

No nonsense, duidelijk, hulpvaardig

Service
Anoniem
10-01-2018
10

De medewerkers zijn vakkundig en vriendelijk. Deze garage is al jaren voor ons een betrouwbare en deskundige plaats waar we onze auto in onderhoud hebben.

Service
Peter Terink (Hengelo Gld)
02-01-2018
10

kundig , extra service wat niet in rekening wordt gebracht, fijne mensen om zaken mee te doen

Service
Mevr.Marijke van Aken (ulft)
20-12-2017
10

de klant vriendelijkheid hele goede service gewoon een 10 met een griffel

Service
Willy gerritsen (Pannerden)
13-12-2017
9

Goede service en klant vriedelijk

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Over het algemeen zeer tevreden.

Service
De Klerk (Hoog Keppel)
06-12-2017
10

Een geweldig prettige garage met deskundige en vriendelijke medewerkers. Zo behoort een garage te zijn.

Service
Anoniem
06-12-2017
7

De garage ziet er goed uit, onlangs noch een nieuwe facelift gegeven

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
06-12-2017
9

Deskundig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Prettig contact en goede service

Service
Erwin Klompenhouwer (Silvolde)
06-12-2017
10

Top dealer je wordt er goed en snel geholpen. De sfeer is goed en de koffie is lekker.

Service
Anoniem
30-11-2017
9

Fijne dealer en je word altijd netjes en correct behandeld

Service
Gerie Kinnaer (Doetinchem)
29-11-2017
9

Al jaren hebben we goed contact met deze garage en we zijn meer dan tevreden over onderhoud en de daarbij behorende reparaties, beurten etc.

Service
Gerard Schennink (Gaanderen)
29-11-2017
9

goede garage, prettig geholpen

Service
Henno Rijnders (Doetinchem)
29-11-2017
9

Ik ben al vanaf 2001 bij Ten Have. Zie geen reden dit veranderen

Service
Anoniem
23-11-2017
5

pakket onderhoudsbeurt 2de jaar voor €331,00 vindt ik veel te duur voor 1,5 uur werk

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Gewoon goed.

Service
D.Evers (doetinchem)
08-11-2017
10

vriendelijke en prima service.

Service
Nicol Oonk (Halle)
08-11-2017
8

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en als je daar komt. Als de auto een onderhoudsbeurt krijgt wordt er bij extra onderhoud/reparatie altijd overlegt over het wel of niet uitvoeren en de prijs daarvan. Daarnaast hebben ze een nette wachtruimte met koffie en thee. Ben erg tevreden over Ten Have Doetinchem.

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Ik heb al mijn vijfde of zesde Toyota bij deze dealer. De auto bevalt mij goed en de service ook.

Service
CC Hennig van Essen
27-10-2017
10

We worden altijd correct en vriendelijk behandeld. afspraken worden nagekomen. Dus een 10

Service
Ingrid wildschut (Halle)
25-10-2017
10

Bij deze garage voel ik mij erg prettig. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ze mij onjuiste informatie geven. Altijd vriendelijk een zeer behulpzaam

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Goede garage met vakmensen en afspraak is afspraak. Mocht er een keer iets zijn wordt het op een nette manier opgelost.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Een dealer met een hoge gunnings-factor door de wijze waarop verkoop, receptie en werkplaats je het gevoel geven dat je nog echt klant bent

Service
Anoniem
18-10-2017
8

zijn zeer teveden, geen klachtenwe zouden alleen iets meer uitleg willen over de navigatie, is zeer summier ,"u gaat er maar mee aan de gang dan wijst het zich vanzelf"

Verkoop
.w.westerhof (Etten.)
11-10-2017
8

Goede voorlichting en behandeling

Verkoop
Henny Fryling (Etten)
29-09-2017
10

Zeer goede advisering, persoonlijk benadering, ruim voldoende de tijd in het aankoopproces en daarna, prima service.

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Hans Jonkman (Hoogeveen)
27-09-2017
10

Zoals eerder vermeld zijn de afspraken die gemaakt zijn nagekomen. Voor mij het belangrijkste.

Service
Gerie Richter (Apeldoorn)
18-09-2017
10

prettig geholpen je voelt je geen nummer

Service
Anoniem
18-09-2017
9

Perfect bedrijf.

Service
Toon Jansen (Ulft)
13-09-2017
6

Auto niet schoon opgeleverd

Service
Anoniem
13-09-2017
8

Service en atmosfeer is uitstekend maar hoe goed moet je zijn voor een 10

Service
Frans Welling (Zeddam.)
06-09-2017
10

Toyota ten Have is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken.

Service
Helmink (Doetinchem)
01-09-2017
8

Zeer behulpzaam klantvriendelijk en corect

Service
Dhr. Smit (Doetinchem)
31-08-2017
9

Vlot en professioneel geholpen. Afspraak uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
30-08-2017
10

Goede garage en zeer klantvriendelijk.

Service
Konings
23-08-2017
10

Vriendelijke , behulpzame ,vakbekwame mensen. Duidelijke afspraken over kosten en werkzaamheden.

Service
Henk van loenen (Dinxperlo)
26-07-2017
10

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, beurten gebeuren volgens afspraak en als er bijzonderheden zijn wordt je gebelt.de koffie staat altijd klaar en er is volop te lezen en in de showroom te zien. Prima bedrijf.

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

Ik wordt al jaren zeer correct en vriendelijk geholpen, zowel door de verkoper als de technische dienst.Kan er geen slecht woord over zeggen.

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
9

Betrouwbaar, prettig in omgang. Zeer deskundig. Neemt de tijd.

Service
Anoniem
14-07-2017
8

Goede winkel!

Verkoop
Henri Bruggink (Dinxperlo)
13-07-2017
9

perfecte comunicatie, en goed meedenken

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Goede dienstverlening. Direct mogelijkheid aangeboden om een proefrit te maken. Nemen de tijd voor vragen en uitleg. Duidelijkheid. Nieuwe auto wordt op een leuke manier geleverd. Gewoon top.

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Prima garage. Uitstekende service en duidelijke uitleg. Altijd heldere communicatie.

Verkoop
Anne Pera (Zelhem)
11-07-2017
9

correct, attent en zorgvuldig begeleid bij de aankoopprocedure

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

tot nu toe ging alles goed.maar er is ook weinig gesproken.dus kan er ook weinig fout gaan.

Service
Ingrid Slutter (Etten)
30-06-2017
9

Voor ons goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken en altijd tijd voor iedere klant die binnen komt. Kortom Top!

Service
Hennie Pastors. (Gendringen.)
30-06-2017
9

Vriendelijk, deskundig personeel en altijd in voor een praatje in trend van hoe bevalt de auto en er is altijd koffie.

Verkoop
Anoniem
23-06-2017
10

Zoals gezegd is het ons daar uitstekend bevallen.

Service
Ed van Dam (Doetinchem)
21-06-2017
10

Zeer vriendelijk en zeer deskundig personeel!

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Jan van Londen (Doetinchem)
07-06-2017
9

Prima service zonder dat het zichtbaar moeite kost

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
8

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst en daarna over de goede uitleg.

Verkoop
Dhr. en Mevr. Dubois (Azewijn)
07-06-2017
10

afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van rekening, keurige omgeving om te wachten (en lekkere koffie!)

Service
H.Jurriëns (Rheden)
31-05-2017
9

Toyota Ten Have is een echte ACHTERHOEKSE garage , die weet wat zijn klanten van hen verwachten . Terwijl de klant even een kopje koffie drinkt is de monteur al bezig met opsporen, cq repareren van de auto , zodat de wachttijd zo kort mogelijk is en dat er weer een tevreden TOYOTA rijder weer verder kan.

Service
Henk Cremers (Ooij (Gemeente Berg en Dal))
31-05-2017
10

Goede service,altijd vriendelijke ontvangst,goede prijs voor inruil,voelen ons al jaren thuis.

Verkoop
richard mundhenkej (doesburg)
31-05-2017
8

de gehele ambiance gastvrijheid etc.

Service
Mevr. Hogeweg
31-05-2017
9

goede service en vakkundig personeel dat meedenkt met de klant

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
31-05-2017
9

Goede uitstraling deskundig personeel

Service
Anoniem
29-05-2017
10

Service en prijzen

Service
Dhr. G. Lukassen (Terborg)
26-05-2017
10

Het totale plaatje is zeer correct

Service
J J Migchelbrink (Silvolde)
26-05-2017
8

prima cijfer prima garage

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Zeer klantvriendelijk. Wordt correct en eerlijk behandeld.

Service
rottger (zelhem)
22-05-2017
9

je word met respect behandeld , en altijd een (kom) men koffie.

Service
H.Thomassen-Starrowsky (Zeddam)
15-05-2017
9

Personeel kent je, is vriendelijk, voorkomend en altijd bereid te helpen en zaken die ik niet goed snap uit te leggen.

Service
Dhr. H.W.Berkhoff (Varsseveld)
11-05-2017
8

Een deskundige en attente receptie, de werkplaats levert goed werk af alleen maar lof

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam. Alles goed en duidelijk uitgelegd en laten zien.

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Je wordt er altijd heel vriendelijk te woord gestaan.Kunt er altijd even rustig gaan zitten met een kop koffie.
Het onderhoud en reparatie wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Anoniem
26-04-2017
10

heb weer een nieuwe auto besteld, dus dat zegt genoeg Want als ik niet tevreden ben zou ik dit nooit gedaan hebben

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
8

Behandeling en advies prima

Service
jan eefting (Etten)
20-04-2017
9

Goede garage, vriendelijke behandeling, Toyota prima auto

Verkoop
Lilian Weenk (Laag-Keppel)
19-04-2017
10

Enorm gastvrij ontvangen, erg behulpzaam, het voelt als een warm bad. Je wordt als klant enorm gewaardeerd. Prettige mensen.

Verkoop
Marcel stolk
12-04-2017
10

Uitmuntende uitleg zeer klantvriendelijk en goede begeleiding

Service
M.Oudesluijs
06-04-2017
8

Ten Have Doetinchem B.V. Is een eerlijke, betrouwbare en goede Toyota dealer.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

De medewerkers van Toyota ten Have zijn erg klantvriendelijk, professioneel, geven goede informatie en leveren goed werk af. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

van receptie tot werkplaats altijd goed en zeer vriendelijk

Service
Ben van Bergh (Doetinchem)
05-04-2017
9

Rechttoe rechtaan garage. Behulpzaam en vakkundig.

Verkoop
R. Kummeling
28-03-2017
9

goede service, spontane verkopers!

Service
Henk Starink (Zelhem)
23-03-2017
8

Nette en correcte garage.

Service
Jeannette van grol (Doetinchem )
23-03-2017
9

Gewoon vriendelijke mensen die behulpzaam zijn

Service
Joop zieverink (Doetinchem )
17-03-2017
10

Fijne garage ,vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Prima service.

Service
Anoniem
16-03-2017
8

Klantvriendelijk en een goede service

Verkoop
Zehra Kaya (Doetinchem)
08-03-2017
9

De service had haast niet beter kunnen zijn. Als klant die niet op de hoogte is van alle technische zaken rondom een auto, kreeg ik toch de juiste tips voor het dagelijks gebruik en onderhoud van de auto. Daarnaast wordt er altijd tijd gemaakt, indien je een vraag hebt of iets aan de auto wil laten nakijken.
Je weet ook precies waar en bij wie je met welke vraag moet zijn, want in het verkoopproces kreeg je een rondleiding en werd je voorgesteld aan de verschillende medewerkers bij Toyota ten Have.

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
9

omdat ik zeeeer tevreden ben!

Service
Fr.Geerling (`s-Heerenberg)
08-03-2017
8

komen afspraken na. Eventuele extra reparaties word eerst overlegd

Service
Anoniem
24-02-2017
9

Prima werk geleverd

Service
Dhr. K.knol (Egmond aan zee)
22-02-2017
10

Zie voorgaande uitleg, sprak ook in de wachtruimte diverse mensen welke ook zeer tevreden zijn met de service en vriendelijk , kan dit allemaal beamen

Verkoop
Anoniem
15-02-2017
9

komt goed over. . wordt er netjes geholpen en behandeld

Service
Anoniem
14-02-2017
9

Het is een top bedrijf

Verkoop
Anoniem
14-02-2017
10

Trouwe klant word je vanzelf.

Service
A. de Jong (Brummen)
18-01-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam, en deskundig.

Service
Anoniem
11-01-2017
10

Snelle behandeling, gastvrij. Meedenkend

Verkoop
Der. H.Oosyerdijk (s-Heerenberg )
14-12-2016
9

Gewoon klasse

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
8

Ik ben goed geholpen behulpzaam

Verkoop
D van Leeuwen (Doetinchem)
09-12-2016
9

Vriendelijk en goed geholpen. Ze weten wie je bent als je er bent. geen nummenr

Service
Anoniem
20-11-2016
10

Goede service, vriendelijk personeel. Je wordt echt behandeld als klant!

Service
Jolanda de Greef (Zutphen)
26-10-2016
10

Omdat ik altijd snel en goed geholpen word. Zelfs als ik onverwachte problemen heb. Dan kan ik altijd dezelfde dag nog terecht.

Service
Jan-Willem Berends (Doetinchem)
17-10-2016
10

Wij zijn al jaren klant bij deze dealer en hebben er meerdere auto's gekocht. Altijd een faire prijs gekregen voor onze inruil in combinatie met de te kopen auto. Daarnaast staat iedereen altijd voor je klaar. Communicatie gaat snel en makkelijk, en je hebt altijd van tevoren een goed inzicht in de werkzaamheden en kosten die gaan volgen. Ook hierin wordt actief met je meegedacht.

Service
Jos Palm
12-10-2016
10

Gewoon goed en de problemen die ik had goed opgelost.

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
12-10-2016
10

Je wordt zeer prettig geholpen, de afspraken zijn goed en worden zo snel mogelijk uitgevoerd.

Service
Dhr. Scgut (Gaanderen)
14-09-2016
10

Prima service, zeer vriendelijke mensen

Service
fam.Konings (Breedenbroek)
08-09-2016
10

Men probeert je volledig van dienst te zijn . Heb met mijn vorige Avensis 347000 km gereden in 13 jaar. Nooit een discussie punt gehad . Nu een Avensis en een Yaris in bezit. Nog geen seconde spijt van. Aankoop en inruil naar volle tevredenheid waarbij je de indruk krijgt dat je als klant gewaardeerd wordt en niet alleen maar klant bent.

Service
Frans Welling (Zeddam.)
07-09-2016
10

Altijd prettig en vriendelijke ontvangst.

Service
Jim Grippeling (Doetinchem)
07-09-2016
10

Je wordt goed geholpen en je krijgt een goede uitleg over de servecehandelingen aan de auto.
De monteurs zijn vakbekwaam en staan daar waar nodig je keurig te woord.

Service
Anoniem
31-08-2016
8

Duidelijk, snel, overzichtelijk en werkt!

Service
J.Pouwels (Didam)
18-08-2016
10

In de meer dan 25 jaar die ik bij deze garage kom ben ik altijd tevreden geweest.

Service
H.Dekkers (Megchelen)
04-08-2016
9

Goede service, behulpzaam en vriendelijk. Heerlijke koffie.

Service
j
13-07-2016
10

Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf met zeer goede vakmensen op alle afdelingen.

Service
Erwin (Silvolde)
13-07-2016
10

dik tevreden super dealer.

Verkoop
Anoniem
29-06-2016
8

Algehele tevredenheid en vriendelijkheid.

Verkoop
Anoniem
27-06-2016
8

Zeer goede service. Bij een panne die ik op een zaterdag had kwam direct de eigenaar van de garage om te kijken. In samenwerking met mijn vaste verkoper wed geregeld dat ik direct een leenauto beschikbaar zou krijgen zolang de eigen auto (mijn vorige Auris) in reparatie was.

Service
Hennie Pastors (Gendringen.)
22-06-2016
8

Tevreden.

Service
Anoniem
15-06-2016
7

Prima garage.

Service
Gerard Lukassen (Terborg)
08-06-2016
10

Alles is tot in de puntjes geregeld. De mensen zeer correct. Goede communicatie en overleg. De wachtruimte is ook uitmuntend en erg propeI en er is niets op aan te merken.

Service
Ed van Dam (Doetinchem)
08-06-2016
10

Uitermate tevreden over het gehele bedrijf.

Verkoop
Mevrouw Keltjens (Braamt)
08-06-2016
10

Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk, service. Mooie goed onderhouden zaak. altijd koffie aangeboden.

Service
Anoniem
03-06-2016
10

Prima dealer, vriendelijk personeel, niks op aan te merken!

Service
Anoniem
02-06-2016
10

Omdat de service uitstekend is.

Verkoop
P. Gerritsen (Keijenborg)
01-06-2016
10

Klantvriendelijk, correct, ter zake kundig.

Service
Anoniem
25-05-2016
8

Prima service, eerlijke behandeling. Lekker bakkie koffie!!!

Verkoop
Frans van den Waardenburg (Ulft)
18-05-2016
9

Je werd niet gelijk bij binnenkomst besprongen,géén agressieve verkoper, no nonsens informatie.kortom zoals het m.i. hoort.

Service
Anoniem
18-05-2016
7

Prima ondethoud en service

Verkoop
Jurgen Baars (Doetinchem)
11-05-2016
9

Het hele proces van begin tot eind prima service en begeleiding. Goed op de hoogte gehouden. Uitstekende service van deze garage.

Service
Maarten Blom (Zeddam)
29-04-2016
9

Uitstekende service, denken mee in oplossingen en afspraak is afspraak. Vriendelijk en service gerichte medewerkers.

Service
Anoniem
29-04-2016
8

Service is yeer voldoende ieder doet zijn beste

Service
Anoniem
29-04-2016
10

uitstekende vakmensen, uitstekende service, goede accommodatie.

Service
i a tempel (doetichem)
22-04-2016
10

goede service

Service
J Eefting (Etten)
14-04-2016
9

Prettige ontvangst, veel overleg over eventuele extra werkzaamheden, gewoon fijne garage, goede leestafel.

Service
Henk Jurriëns (Rheden)
13-04-2016
9

Als ik niet tevreden zou zijn ,dan had ik gerust gezegd maar "" helaas "" kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. Wij zijn al jaren bij deze Toyota dealer klant ,en dat wil ik graag zo houden.

Service
Anoniem
06-04-2016
10

cliëntvriendelijkheid, persoonlijke benadering, correcte afwikkeling

Service
Anoniem
06-04-2016
9

Vele jaren klant altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
06-04-2016
10

Wat de afspraakis , komen ze na. Is er wat aande hand, dan bellen ze eerst om te overleggen.

Service
Fam. K.knol (Egmond aan zee)
23-03-2016
10

Je voelt je bij deze dealer echt op je gemak, wordt van alle kanten goed geiimformeerd,
Normaal gesproken zoek je een dealer in je buurt, maar we hebben onze auto bij toeval
in Doetinchem gekocht, vonden toen de ontvangst heel vriendelijk, en komen ondanks
2 uur rijden 1 x per jaar daar terug voor onze service.

Service
J v Ree (Oosterbeek)
18-03-2016
9

Zeer vriendelijk behandeld, prima uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden, prijs kwam overeen wat was afgesproken.

Verkoop
Mw. Vervelde (Halle)
17-03-2016
9

Goede service, behulpzaam, eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
02-03-2016
10

geweldigeverkoper

Service
Leny Stronks (Doetinchem)
02-03-2016
10

Zeer klantvriendelijk, kundig en komen afspraken volledig na.

Service
mevr. H. Schoppert (Doetinchem)
25-02-2016
10

Service uitstekend, ervaren, klantvriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
24-02-2016
9

De hartelijkheid van benadering ,vertrouwd gevoel respect en vooral eerlijkheid.

Service
Henk van Loenen (Dinxperlo)
17-02-2016
9

Ik kom al een groot aantal jaren bij deze dealer en ik rij inmiddels in mijn 16e nieuwe Toyota, waarvan ik de meeste hier heb gekocht,en ik moet zeggen een uitstekende garage top!

Verkoop
J. Korff (Varsseveld.)
15-02-2016
10

Wij hebben nog nooit problemen gehad met de dealer.
Tot nu toe zijn we altijd voorbeeldig geholpen.

Service
Anoniem
10-02-2016
9

Klant vriendelijk

Service
Anoniem
03-02-2016
8

geen, het was allemaal correct

Service
Frans Westerhof ('s-Heerenberg)
01-02-2016
10

Goede service en goede en prettige bediening.

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
27-01-2016
10

Heel prettig contact

Service
J.Pouwels (Didam)
27-01-2016
10

persoonlijke benadering,vriendelijkheid en service

Service
Willem en Marijke Keltjens (Braamt)
27-01-2016
10

Vriendelijke ontvangst, prettige wachtruimte. Uitleg over de uit te voeren werkzaamheden, tijdsduur en kosten.
Ook op zeer korte termijn kan een afspraak geregeld worden.
Afdeling verkoop is betrouwbaar en duidelijk. Daarom rijden we al meer dan 20 jaar Toyota , via deze dealer.
Mensen van de werkplaats zijn zeer correct. Auto wordt altijd netjes achtergelaten. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd.

Verkoop
van Campen (Doetinchem)
26-01-2016
8

vriendelijk, verstand van zaken, goede service

Service
Anoniem
20-01-2016
8

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
13-01-2016
10


Je wordt netjes te woord gestaan. De uitleg, indien nodig, is duidelijk.

Verkoop
Henk Schut (Brummen)
13-01-2016
9

Zeer klantvriendelijk. Je voelt je daar zeer op je gemak. Ook tijd voor andere zaken.

Service
Anoniem
13-01-2016
10

De klant is koning en je kunt wachten terwijl ze met de auto bezig zijn. En dat onder het genot van een kop koffie en de krant.

Service
Dhr. J.H. ter Neuzen (Zevenaar)
13-01-2016
10

Goede producten, vriendelijkheid, stiptheid, klantgericht kortom Toyota is compleet

Service
Hans (Hengelo)
06-01-2016
10

Afspraken kloppen precies, zeer goede service en zelfs nog iets meer dan dat.
Als je zit te wachten is er vaak even tijd voor een praatje met verkopers.
Altijd koffie en WIFI.

Service
Mevr. Hogeweg (Zelhem)
24-12-2015
9

snelle service en probleemoplossend gehandeld.

Service
Anoniem
23-12-2015
9

ik had 1uur afgesproken receptie zij 2uur en je kunt niks terug vinden wat er allemaal aan gedaan is.

Service
Anoniem
23-12-2015
9

Perfecte service en uitvoering van de onderhoudscontracten. Ook de wachttijd is zeer acceptabel en het verblijf in de wachtruimte laat niets te wensen over.

Service
Dhr. Lukassen G.J.M. (Terborg)
23-12-2015
10

Ik wordt correct behandeld. Maar mijn Aygo wordt zeer zeker goed onderhouden

Service
Anoniem
09-12-2015
9

Goede service. Bekwaam. Vriendelijk. Netjes. Komen afspraken na.

Service
André de Jong (Brummen)
03-12-2015
9

maakt een betrouwbare indruk. Vlotte en correcte behandeling.

Service
marijke van aken (ulft)
02-12-2015
10

omdat er heel goed en eerlijk werk geleverd word

Verkoop
Lex Putman (Doetinchem)
02-12-2015
10

De dealer is altijd correct en we worden daar altijd netjes behandeld

Verkoop
H. Drost (Doetinchem)
30-11-2015
9

Prettige ontvangst. Niet opdringerig. Kundig.

Verkoop
Jan-Willem Berends (Doetinchem)
30-11-2015
10

Bij Ten Have wordt je echt persoonlijk geholpen en de service van de werkplaats is top! Daarnaast boden ze een goede inruilprijs waardoor mijn vrouw en ik allebei een nieuwe Toyota hebben gekocht.

Service
Anoniem
26-11-2015
10

Omdat wij sinds en na onze eerste nieuwe aangekochte Toyota bij deze dealer altijd zeer maar dan ook zeer tevreden zijn.
Altijd correct, altijd even persoonlijke aandacht, mooie schone showroom, lekkere koffie enz. enz.
Onze volgende nieuwe auto gaan wij dan ook echt alleen maar bij deze dealer kopen.

Service
Anoniem
26-11-2015
8

Snel, goede service,

Verkoop
Anoniem
25-11-2015
8

vriendelijke mensen goed voorlichting

Service
Anoniem
23-11-2015
8

duidelijke communicatie

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
19-11-2015
8

prima uitstraling

Service
lees tolboom (Doetinchem )
19-11-2015
9

Je wordt vriendelijk deskundig geholpen. Auto wordt goed onderhouden.

Service
Anoniem
11-11-2015
10

omdat ik zeer tevreden ben over de garage in al zijn aspecten

Service
G.H.W. Wissink (Zevenaar)
11-11-2015
10

Vriendelijke ontvangst, afspraken na komen, alles van hoog niveau.

Service
Dhr. J. Schunselaar ('s-Heerenberg)
04-11-2015
10

Al jaren ben ik zeer tevreden over de vriendelijke, vlotte en zeer deskundige service

Service
Harrie Janssen (Etten)
28-10-2015
9

ben zeer tevreden

Service
Gerrit Scholten (Rheden)
19-10-2015
10

Totaal geen klachten.

Verkoop
Henk te winkel (RUURLO)
16-10-2015
9

uitstekende service

Verkoop
i a tempel (doetichem)
16-10-2015
10

zeer goed behandeld

Service
r spaan (silvolde)
14-10-2015
10

ze zijn niet op opdringerig ze geven goed advies
ik heb geen verbeter puntjes

Verkoop
Anoniem
12-10-2015
9

Prima ontvangst en duidelijke voorlichting

Service
A. Heerink (Doetinchem.)
07-10-2015
10

Omdat alles op tijd en de afgesproken prijs is uitgevoerd.

Service
RR Sprenkelder (Doetinchem)
05-10-2015
9

Ik merk bij de verkoop medewerkers en de monteurs dat ze echt het allerbeste voor mij willen wat betreft de garantie, advies, en evt kleine dingen die ze zo graag willen oplossen.

Verkoop
Dhr. Hennie Reijers (Renkum)
30-09-2015
10

De manier van ontvangen, het helpen , het nakomen van afspraken, het niet afkraken van andere merken, het vertrouwen wat deze man mij heeft geboden, erg fijn en vertrouwd.

Service
Anoniem
30-09-2015
9

goede service, klantvriendelijk, goede communicatie, als er iets aan het onderhoud anders wordt bellen ze van te voren of ik dat wil of niet, de garage is goed bereikbaar, mijn auto rijdt nog steeds fijn rond

Service
Anoniem
23-09-2015
10

De klant is koning en je kunt wachten op de servicebeurt van je auto.

Service
Anoniem
16-09-2015
8

vriendelijke mensen, prettige service

Service
Anoniem
16-09-2015
8

vriendelijke ontvangst ; laagdrempelig

Service
Willy Fritz (Genderingen)
06-08-2015
10

Goede instelling

Service
Anoniem
05-08-2015
8

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Janny Migchelbrink (Silvolde)
05-08-2015
8

Een 8 is toch een mooi cijfer

Verkoop
bob hartemink (drempt)
05-08-2015
10

zeer goede behandeling en afwikkeling van ons bezoek. Volledige informatie, geen vage verhalen.
Zal deze dealer bij iedereen aan bevelen. Meer dan prettig geen snelle verkoop praatjes. wij zijn meer dan tevreden ook zer zeker over eventuele nazorg.

Verkoop
Els en René van den Broek (Doetinchem)
29-07-2015
10

Ze hebben alle tijd genomen om alles goed en begrijpelijk uit te leggen onder genot van een kopje koffie.
Ook de proefrit die wij gemaakt hebben was boven verwachting.

Dus alles naar zeer goede tevredenheid besproken, uitgelegd en niets was teveel.
Al met al een zeer goede dealer zo ook alle medewerkers die meteen voor je klaar staan... echt super.
Wij voelden er ons meteen thuis.

Verkoop
Gerrit.Krimp (ruurlo)
29-07-2015
9

omdat je er altijd vriendelijk word ontvangen. Dat ze gelijk met koffie klaar staan. En voor je tijd hebben om een praatje te maken. Met 1 woord klasse

Service
MevrJalink, heer Kinnaer (Doetinchem )
22-07-2015
8

We zijn tevreden over deze garage, betrouwbaar en tevens behulpzaam bij het vinden v.d. Juiste oplossing. We zijn al jaren klant.

Service
J. Grippeling (Doetinchem)
15-07-2015
10

Je wordt immer keurig geholpen. De gemaakte afspraken wordennetjes nagekomen.

Verkoop
A.Th.J.H.van der Well (Varsseveld)
15-07-2015
10

Ik kom hier sinds begin jaren 80.

Service
Anoniem
15-07-2015
9

Vriendelijk

Service
Anoniem
08-07-2015
8

snelle en goede behandeling.
vriendelijk personeel.

Service
Erwin Klompenhouwer (Silvolde)
08-07-2015
10

Correct Afgehandeld goede service.

Service
Jo Kuster (Stokkum)
08-07-2015
9

kennis..klant vriendelijk.houden zich aan afspraak

Service
Hendriksen (Giesbeek)
24-06-2015
9

Gastvrij betrouwbaar en eerlijk

Service
G.Wonnink (Doetinchem)
24-06-2015
9

Goede service.Afspraken worden uitgevoerd. koffie is goed.

Service
Anoniem
24-06-2015
9

De beoordeling heeft te maken met de correcte en klantvriendelijke benadering.

Service
HENK CAPELLE (STOKKUM)
23-06-2015
8

Ik heb een goede verhouding met het personeel, dat mij ook goed kent door jarenlange kontakten.. Ik heb de indruk dat er technisch goed werk geleverd wordt in de werkplaats. Ik vind de houding van het gehele personeel eerlijk vriendelijk en voorkomend.

Service
b tiedink (doetinchem)
18-06-2015
8

Het is een goede dealer

Service
G. Lukassen (Terborg)
18-06-2015
10

De mensen van dit bedrijf staan je altijd correct te woord.
Ze geven goede adviezen en toelichtingen met correcte prijsopgave.
Als je moet wachten, wordt je opgevangen in erg mooie en hele schone showroom met goede koffie en uiterst vriendelijk personeel.

Service
Jan Hendrik ter Neuzen (Zevenaar)
17-06-2015
10

Toyota is mijn merk, goede behandeling, komen afspraken na, de rekeningen kloppen altijd, kan tijdens ik wacht mijn laptop gebruiken daar Wifi aanwezig is, de koffie is lekker, altijd ff een praatje maken met verkoper en baliemedewerker. Kortom dit bedrijf is top en daarom krijgen zij van mij een dikke 10!

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
17-06-2015
10

Zeer goede service

Verkoop
DHR. E. J. F Douw van der Krap (Hummelo.)
17-06-2015
10

betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Anoniem
04-06-2015
10

Uitstekende vakbekwame en vriendelijke medewerkers en daardoor een uitstekend bedrijf

Service
Anoniem
21-05-2015
9

Ik ben er zeer tevreden over

Service
Beppy Kleinhesseling (Doetinchem)
18-05-2015
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn en altijd voor je klaar staan!!!

Service
Anoniem
18-05-2015
8

klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

Service
Peter Hartman (Doetinchem)
13-05-2015
10

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en klantgericht.

Service
Marco Venderbosch (Doetinchem)
13-05-2015
10

Dit is al jaren een betrouwbare garage. Ik kom er altijd met veel plezier, het voelt als een warm nest.
Afspraken worden keurig netjes nagekomen en de klant is meer dan koning. Van mij een absolute 10!

Service
Anoniem
13-05-2015
10

Omdat alles altijd naar onze wens verloopt .
Altijd vriendelijk en service gericht en belangstellend.
Keurig verzorgde showroom en lekkere koffie.

Service
marijke van aken (ulft)
29-04-2015
10

voor de klantvriendelijkheid en de hele goede service

Service
Anoniem
29-04-2015
10

klantvriendelijk, prettige wachtruimte, duidelijkheid in prijs en wat de werkzaamheden zijn, meedenkend, op korte termijn afspraak mogelijk

Service
Maarten Blom (Zeddam)
29-04-2015
9

uitstekend bedrijf met een hoog service gehalte van alle medewerkers

Service
marco (giesbeek)
29-04-2015
10

Goed

Service
Anoniem
29-04-2015
9

De auto heeft keurig volgens afspraak-ik kon er op wachten -een beurt gekregen.

Service
Johan van Ree (Oosterbeek)
29-04-2015
9

Zeer vriendelijk ontvangen, op tijd geholpen en op tijd de auto weer terug.

Service
George Wissink (Zevenaar)
29-04-2015
8

Een vriendelijk en deskundig ontvangst. Geen verassingen achteraf.

Service
Cees Vrijhof (Braamt)
09-04-2015
9

Ik ben zéér tevreden met deze dealer!
Ze weten wat ze doen en hebben altijd een goede oplossing bij e.v.t. problemen.
De bediening is vriendelijk en het lijkt soms of je familie bent.

Service
Anoniem
09-04-2015
9

Prettig contact, open en vriendelijk. Ze stellen de juiste vragen en willen graag helpen.

Service
Dhr. K.knol (Egmond aan zee)
01-04-2015
9

Voelen ons zeer op ons gemak,vriendelijke ontvangst,goede uitleg over uit te voeren service en reparatie,
M.a.w. Prima service, hebben dit wel anders meegemaakt,

Service
W.Telaar (Megchelen (GLD))
01-04-2015
10

Correct