Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

410 commentaren van in totaal 410 beoordelingen
Service
K. Knol (Egmond aan zee)
17/10/2018
10

Altijd prettig daar te zijn, afspraken worden altijd nagekomen, wordt nooit als klant gewogen of gemeten, ben daar 5 jaar geleden gekomen, moet er wel 180 km voor rijdenmaar we maken er een dagje uit van. Hele prettige dealer , voelt als thuis komen zo’n 1 a 2 x per jaar.

Verkoop
Maureen Hetmse.
17/10/2018
10

Fijne verkoper, goede voorlichting mbt keuzemogelijkheden, prettige benadering.

Service
Ab Heerink (Doetinchem)
05/10/2018
10

Omdat alles helemaal naar wens is uigevoerd.

Service
Gerard kuipetij
05/10/2018
8

Betrouwbare dealer met oog voor de klant goede receptie medewerkers en prima monteurs

Service
Fred Beumer
26/09/2018
8

Vriendelijk personeel, goede monteurs, goede uitstraling bedrijf. Aftersales met name als onderdeel van motor vroegtijdig slijt resp. onvoldoende kwaliteit heeft, en auto buiten de "formele"garantie termijn valt, zou coulance mbt kosten van vervanging resp. gratis vervanging op z'n plaats zijn. Uit diverse berichten op internet is een dergelijk probleem met onderdeel (t.w. waterpomp) een veel voorkomend probleem bij Prius 2. (Opvolger, de Prius 3 heeft een andere aandrijving van waterpomp gekregen en mogelijk ook een ander merk pomp)

Verkoop
Mevr. G. van Coevorden
19/09/2018
10

Prima

Service
Sofie Smith (Gendringen)
13/09/2018
10

Goede ServiceVriendelijke mensen

Service
M.Jansen (Z’aar)
06/09/2018
10

Een vriendelijke garage

Service
Frans Welling (Zeddam)
05/09/2018
9

Vriendelijke en vakkundige mensen die hun klanten kennen.

Service
Joop Zieverink (Doetinchem )
05/09/2018
10

Kom er al jaren , vertrouw de garage 100% nooit geen klachten gehad en altijd vriendelijk

Service
Ben (Doetinchem)
29/08/2018
10

Perfecte ontvangst met zeer goed persoonlijk contact, duidelijkheid van transacties, keurige afwerking van de beurten in de werkplaats.

Service
Mauritz en Gerie Richter (Apeldoorn)
29/08/2018
10

Wij zijn erg tevreden over deze dealer.Je wordt correct ontvangen en houden alle beurten goed bij.Snelle service

Service
R. Hair (Doetinchem)
29/08/2018
10

Prima garage, prima service, maar dat kan ook niet anders wanneer je een Toyota Prius rijdt. Al 14 jaar tokkelt de Prius voort zonder enige problemen.

Service
Konings
24/08/2018
9

we hebben 2 auto's van deze dealer, prima garage , net personeel , vriendelijk , komen afspraken na en volgens mij zeer vakkundige mensen.

Service
henk peters
23/08/2018
8

duidelijke afspraken

Service
F Oortveld (Beek Montferland)
22/08/2018
8

Tevreden over tenHave

Service
Petra seegers
31/07/2018
9

We zijn nu 10 jaar klant, worden altijd vriendelijk geholpen en hebben het gevoel goede prijs kwaliteit verhouding te krijgen. Toyota is een betrouwbare auto.

Service
Janny Migchelbrink (Silvolde)
18/07/2018
10

prima vriendelijk correct deskundig

Verkoop
Ronald Pastoor
18/07/2018
10

Fijne gesprekspartner en prima service.

Service
Fons Keurntjes (Beek)
11/07/2018
9

Prettige omgeving en stipte uitvoering van de gemaakte afspraken.

Service
mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
11/07/2018
10

Na de online afspraak een keurige bevestiging. Op de dag zelf werd ik meteen geholpen. alles zeer vriendelijk en met een kop koffie heb ik maar 1 uur hoeven wachten voor een jaarlijkse beurt.en de auto rijdt weer als een zonnetje.

Verkoop
Jan & Marian Janssen (Doetinchem)
09/07/2018
10

Zeer betrokken verkoper, vriendelijk maar niet te overdreven, is behulpzaam en probeert de klant direct te helpen.

Verkoop
J. Korff (Varsseveld.)
27/06/2018
10

Betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Service
Hennie Pastors. (Gendringen.)
21/06/2018
9

Duidelijk in de afspraken en ze goed nakomen perfect. Vriendelijk personeel!

Service
c.g. lefers (warnsveld)
20/06/2018
8

goede service, prettige mensen

Verkoop
Helmers (Groenlo)
13/06/2018
10

Eerlijk bedrijf. Uitstekende uitleg. Vriendelijke verkoper

Service
J Schut (Lichtenvoorde)
13/06/2018
9

Zeer correct

Verkoop
M Nijland (Etten)
12/06/2018
10

Goede service. Net personeel. Goed geïnformeerd

Verkoop
Mevr. M. Cornelissen
12/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Toyota Yaris Hybride. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam als er vragen of eventuele problemen zijn.

Service
astrid rottger (zelhem)
07/06/2018
10

je word altijd goed behandeld dat hoort ook zo

Service
G. Lukassen (Terborg)
06/06/2018
10

Het is gewoon een HEEL goede garage, dealer.sinds 2009 wordt ik daar zeer correct behandeld.Ook de reparaties, onderhoud worden correct uitgevoerd.Indien nodig, krijg je vooraf een prijsopgaaf.In deze garage hebben personeel en receptie zeer zeker oog voor de klant.Als je vragen hebt, is het nooit te veel.Uitmuntend.

Service
Henk van loenen (Dinxperlo)
06/06/2018
10

Uitstekende garage afspraak=afspraak en altijd vriendelijke medewerkers.prima service en zoekt altijd een oplossing ook al bel ik erg laat voor een onderhouds beurt.En de koffie staat altijd klaar.Rijd zelf al vanaf 1971 in een Toyota zonder problemen

Service
Willem en Marijke Keltjens (Braamt)
06/06/2018
10

Professioneel, vriendelijk, duidelijke afspraken. Prettige wachtruimte. Vragen worden goed beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.Ze zien de klant.

Verkoop
Eddy (Halle)
04/06/2018
9

Fijne garage, weten waar over ze praten

Service
A verhoeven (Lichtenvoorde)
01/06/2018
9

Vriendelijk en goed

Service
Fam. Kwint (Lochem)
24/05/2018
10

Onze jarenlange relatie met Ten Have kunnen we alleen maar met het hoogste cijfer beoordelen: een tien!De vriendelijkheid, de persoonlijke aandacht en de vakkennis spreekt ons erg aan.Zakelijk gezien kijken wij terug op een reeks, voor ons, positief verlopen transacties."After sale" blijft de klantenrelatie en service op hoog niveau bestaan. Dat maakt het makkelijk om "klant" te blijven.Temeer omdat de auto's van Toyota ook nog eens jarenlang uiterst betrouwbaar, comfortabel en betaalbaar blijken te zijn.Wij durven iedereen deze top-dealer aan te bevelen.

Service
Vincent
24/05/2018
8

Zeer tevreden over de werkplaats, minder tevreden over afdeling verkoop

Service
Mw. D. Kalcik
23/05/2018
10

Uitstekende snelle en efficiënte service. Vriendelijk personeel!

Service
Dhr F.N. Cloin (Zeddam, Montferland, Liemers)
18/05/2018
8

goed op elkaar ingespeeld team, grote kennis van zaken, attente zorg voor klant en zijn vervoermiddel.

Verkoop
Mark Jeurissen (Doetinchem)
18/05/2018
9

Een fijne garage om zaken mee te doen. Prettige medewerkers. Flexibel. Komt zijn afspraken na

Verkoop
M. van Beukering
16/05/2018
10

Betrouwbaar en correcte service. Personeel is heel vriendelijk en denkt echt met je (de klant) mee.

Service
Tineke Bruil (Zelhem)
16/05/2018
10

Goede service, goede kennis van zaken en ik ben altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. En vooral lekkere koffie ;)

Service
W.Koopman (Dieren)
14/05/2018
9

Betrouwbare en goede dealer

Service
Huub Broekhof
09/05/2018
8

Ik ben een tevreden klant.

Verkoop
K Engel (Gendringen )
08/05/2018
9

Ze zijn vriendelijk, servicegericht en gastvrij. We kregen een duidelijke uitleg, ideeen omtrent alle mogelijkheden en een proefrit. De afhandeling was prima. Uitgebreide uitleg van de auto, zodat het instructieboekje slechts als naslagwerk dient. Auto werd als cadeau gepresenteerd, hetgeen net dat beetje extra geeft.

Service
José Pelzers (Doetinchem )
04/05/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede service en betrouwbaar.

Service
L. Brands
04/05/2018
9

Je wordt vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Er wordt op tijd gewerkt. Wachttijd (in een fijne wachtruimte)is naar verwachting.

Verkoop
Wenting (Ulft)
04/05/2018
8

prima service en voorlichting

Service
Gerhard Regelink (Zelhem )
02/05/2018
9

Goede persoonlijk gerichte service.Niet voor niets een nieuwe Pro-ace bus gekocht

Service
RIES hELMINK (dOETINCHEM)
02/05/2018
9

Het gehele plaatje klopt er gewoon

Verkoop
Ton Hogerdijk (Doetinchem)
02/05/2018
8

Goed geholpen

Service
mbi teering goossen (zeddam)
01/05/2018
8

je wordt er prettig en goed geholpen

Verkoop
Jolanda Muller (Apeldoorn)
25/04/2018
10

Prima service, dealer denkt echt mee. Top service! Mijn volgende auto koop ik zeker ook weer hier!

Service
Marc Dubois (Azewijn)
25/04/2018
10

Prettige ontvangst. Rustige wachtruimte met lekkere koffie en voldoende leesvoer. Werkzaamheden worden vlot en kundig uitgevoerd.

Service
rudie saalmink
25/04/2018
10

je word er correct geholpen , en de koffie/thee staat altijd klaar.

Verkoop
Ronald Lindeman
16/04/2018
9

Goede service en persoonlijke aandacht.

Verkoop
E.Tausch man (Aalten)
10/04/2018
10

Ik ben altijd prettig geholpen en steeds keurig vooraf geinformeerd over (bijkomende ) kosten

Service
Henk Jurriëns (Rheden)
05/04/2018
9

Helaas geef ik NOOIT een TIEN ,want de dealer probeert het steeds nog BETER te doen ,wat haast niet mogelijk is .

Service
Jan te Pas (Doetinchem)
05/04/2018
9

Bijzonder prettige garage die geeft om de auto en zorgt dat de auto het goed blijft doen door prima onderhoud tegen vaste tarieven. Zo hoort het!

Service
Leny Stronks (Doetinchem)
28/03/2018
9

De benadering en behandeling bij dit bedrijf is zeer kundig, goed en vriendelijk.

Service
N. van Alen
28/03/2018
10

Prima service, alles volgens afspraak goed geregeld.

Service
Paul Schrijver
21/03/2018
10

Fijne dealer met ook goede adviezen voor een iets oudere Toyota, nette ontvangst en keurige kostenraming vooraf.

Verkoop
Aukje de Vries (Doetinchem)
20/03/2018
10

Goed, prettig contact, prima service en goed geadviseerd

Service
Dhr. M.C.M. Vissenberg (7256 AT Keijenborg)
14/03/2018
9

vriendelijke en correcte behandeling als klant.

Service
Hans v Maanen (Giesbeek)
14/03/2018
9

Vriendelijk en persoonlijke benadering evenals de gemaakte afspraken worden goed nagekomen en heb de indruk dat er mee gedacht word aan mijn wensen

Service
Mw Vervelde
09/03/2018
9

Fijne service, klantvriendelijk

Service
Ruud Hesseling (Lobith )
08/03/2018
9

Kleine beurt is goed aan de prijs.

Service
Henny en Jeannette van grol (Doetinchem )
07/03/2018
10

Gewoon doetinchems goed "doe maar gewoon "

Service
Ronald Pastoor (Etten Gld )
07/03/2018
10

Prettige ontvangst, prima service en heerlijk kopje koffie

Service
Dhr. AAF Ross (Gaanderen)
28/02/2018
10

Duidelijke afspraken en goede service

Service
MJC Bos (Warnsveld)
22/02/2018
10

Prima klant gericht en een goede service

Service
joop zieverink (doetinchem)
15/02/2018
10

vriendelijk personeel ,goede service

Service
G. Frankhuisen (Ruurlo)
07/02/2018
9

Ze hebben goede service en zijn vriendelijk en klant gericht.

Service
Jolanda Piels
07/02/2018
9

Ik ben een trotse bezitter van een mooie fijne Toyota Prius. Die ik naar alle tevredenheid heb gekocht bij ten Have Toyota Doetinchem, waar klantgerichtheid ontzettend belangrijk is gebleken, waardoor ik heel tevreden ben over mijn aankoop en de service bij heb.

Service
Beppy Kleinhesseling (Doetinchem)
25/01/2018
10

Geweldige Dealer, je wordt er uitstekend behandeld!

Service
henk meerdink ('s-Heerenberg)
24/01/2018
9

Fijne garage, vriendelijk personeel. Goede service.

Service
J Eefting (Etten)
19/01/2018
9

goede garage geven eigenlijk nooit problemen

Verkoop
Roger (Lichtenvoorde )
11/01/2018
9

No nonsense, duidelijk, hulpvaardig

Service
Anoniem
10/01/2018
10

De medewerkers zijn vakkundig en vriendelijk. Deze garage is al jaren voor ons een betrouwbare en deskundige plaats waar we onze auto in onderhoud hebben.

Service
Peter Terink (Hengelo Gld)
02/01/2018
10

kundig , extra service wat niet in rekening wordt gebracht, fijne mensen om zaken mee te doen

Service
Mevr.Marijke van Aken (ulft)
20/12/2017
10

de klant vriendelijkheid hele goede service gewoon een 10 met een griffel

Service
Willy gerritsen (Pannerden)
13/12/2017
9

Goede service en klant vriedelijk

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Over het algemeen zeer tevreden.

Service
Anoniem
06/12/2017
7

De garage ziet er goed uit, onlangs noch een nieuwe facelift gegeven

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Prettig contact en goede service

Service
De Klerk (Hoog Keppel)
06/12/2017
10

Een geweldig prettige garage met deskundige en vriendelijke medewerkers. Zo behoort een garage te zijn.

Service
Erwin Klompenhouwer (Silvolde)
06/12/2017
10

Top dealer je wordt er goed en snel geholpen. De sfeer is goed en de koffie is lekker.

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
06/12/2017
9

Deskundig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
30/11/2017
9

Fijne dealer en je word altijd netjes en correct behandeld

Service
Gerard Schennink (Gaanderen)
29/11/2017
9

goede garage, prettig geholpen

Service
Gerie Kinnaer (Doetinchem)
29/11/2017
9

Al jaren hebben we goed contact met deze garage en we zijn meer dan tevreden over onderhoud en de daarbij behorende reparaties, beurten etc.

Service
Henno Rijnders (Doetinchem)
29/11/2017
9

Ik ben al vanaf 2001 bij Ten Have. Zie geen reden dit veranderen

Service
Anoniem
23/11/2017
5

pakket onderhoudsbeurt 2de jaar voor €331,00 vindt ik veel te duur voor 1,5 uur werk

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Gewoon goed.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Ik heb al mijn vijfde of zesde Toyota bij deze dealer. De auto bevalt mij goed en de service ook.

Service
D.Evers (doetinchem)
08/11/2017
10

vriendelijke en prima service.

Service
Nicol Oonk (Halle)
08/11/2017
8

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en als je daar komt. Als de auto een onderhoudsbeurt krijgt wordt er bij extra onderhoud/reparatie altijd overlegt over het wel of niet uitvoeren en de prijs daarvan. Daarnaast hebben ze een nette wachtruimte met koffie en thee. Ben erg tevreden over Ten Have Doetinchem.

Service
CC Hennig van Essen
27/10/2017
10

We worden altijd correct en vriendelijk behandeld. afspraken worden nagekomen. Dus een 10

Service
Anoniem
25/10/2017
8

Goede garage met vakmensen en afspraak is afspraak. Mocht er een keer iets zijn wordt het op een nette manier opgelost.

Service
Ingrid wildschut (Halle)
25/10/2017
10

Bij deze garage voel ik mij erg prettig. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ze mij onjuiste informatie geven. Altijd vriendelijk een zeer behulpzaam

Service
Anoniem
18/10/2017
8

zijn zeer teveden, geen klachtenwe zouden alleen iets meer uitleg willen over de navigatie, is zeer summier ,"u gaat er maar mee aan de gang dan wijst het zich vanzelf"

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Een dealer met een hoge gunnings-factor door de wijze waarop verkoop, receptie en werkplaats je het gevoel geven dat je nog echt klant bent

Verkoop
.w.westerhof (Etten.)
11/10/2017
8

Goede voorlichting en behandeling

Verkoop
Henny Fryling (Etten)
29/09/2017
10

Zeer goede advisering, persoonlijk benadering, ruim voldoende de tijd in het aankoopproces en daarna, prima service.

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Hans Jonkman (Hoogeveen)
27/09/2017
10

Zoals eerder vermeld zijn de afspraken die gemaakt zijn nagekomen. Voor mij het belangrijkste.

Service
Anoniem
18/09/2017
9

Perfect bedrijf.

Service
Gerie Richter (Apeldoorn)
18/09/2017
10

prettig geholpen je voelt je geen nummer

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Service en atmosfeer is uitstekend maar hoe goed moet je zijn voor een 10

Service
Toon Jansen (Ulft)
13/09/2017
6

Auto niet schoon opgeleverd

Service
Frans Welling (Zeddam.)
06/09/2017
10

Toyota ten Have is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken.

Service
Helmink (Doetinchem)
01/09/2017
8

Zeer behulpzaam klantvriendelijk en corect

Service
Dhr. Smit (Doetinchem)
31/08/2017
9

Vlot en professioneel geholpen. Afspraak uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Goede garage en zeer klantvriendelijk.

Service
Konings
23/08/2017
10

Vriendelijke , behulpzame ,vakbekwame mensen. Duidelijke afspraken over kosten en werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Ik wordt al jaren zeer correct en vriendelijk geholpen, zowel door de verkoper als de technische dienst.Kan er geen slecht woord over zeggen.

Service
Henk van loenen (Dinxperlo)
26/07/2017
10

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, beurten gebeuren volgens afspraak en als er bijzonderheden zijn wordt je gebelt.de koffie staat altijd klaar en er is volop te lezen en in de showroom te zien. Prima bedrijf.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
9

Betrouwbaar, prettig in omgang. Zeer deskundig. Neemt de tijd.

Service
Anoniem
14/07/2017
8

Goede winkel!

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Goede dienstverlening. Direct mogelijkheid aangeboden om een proefrit te maken. Nemen de tijd voor vragen en uitleg. Duidelijkheid. Nieuwe auto wordt op een leuke manier geleverd. Gewoon top.

Verkoop
Henri Bruggink (Dinxperlo)
13/07/2017
9

perfecte comunicatie, en goed meedenken

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Prima garage. Uitstekende service en duidelijke uitleg. Altijd heldere communicatie.

Verkoop
Anne Pera (Zelhem)
11/07/2017
9

correct, attent en zorgvuldig begeleid bij de aankoopprocedure

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

tot nu toe ging alles goed.maar er is ook weinig gesproken.dus kan er ook weinig fout gaan.

Service
Hennie Pastors. (Gendringen.)
30/06/2017
9

Vriendelijk, deskundig personeel en altijd in voor een praatje in trend van hoe bevalt de auto en er is altijd koffie.

Service
Ingrid Slutter (Etten)
30/06/2017
9

Voor ons goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken en altijd tijd voor iedere klant die binnen komt. Kortom Top!

Verkoop
Anoniem
23/06/2017
10

Zoals gezegd is het ons daar uitstekend bevallen.

Service
Ed van Dam (Doetinchem)
21/06/2017
10

Zeer vriendelijk en zeer deskundig personeel!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst en daarna over de goede uitleg.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Dhr. en Mevr. Dubois (Azewijn)
07/06/2017
10

afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van rekening, keurige omgeving om te wachten (en lekkere koffie!)

Service
Jan van Londen (Doetinchem)
07/06/2017
9

Prima service zonder dat het zichtbaar moeite kost

Service
Henk Cremers (Ooij (Gemeente Berg en Dal))
31/05/2017
10

Goede service,altijd vriendelijke ontvangst,goede prijs voor inruil,voelen ons al jaren thuis.

Service
H.Jurriëns (Rheden)
31/05/2017
9

Toyota Ten Have is een echte ACHTERHOEKSE garage , die weet wat zijn klanten van hen verwachten . Terwijl de klant even een kopje koffie drinkt is de monteur al bezig met opsporen, cq repareren van de auto , zodat de wachttijd zo kort mogelijk is en dat er weer een tevreden TOYOTA rijder weer verder kan.

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
31/05/2017
9

Goede uitstraling deskundig personeel

Service
Mevr. Hogeweg
31/05/2017
9

goede service en vakkundig personeel dat meedenkt met de klant

Verkoop
richard mundhenkej (doesburg)
31/05/2017
8

de gehele ambiance gastvrijheid etc.

Service
Anoniem
29/05/2017
10

Service en prijzen

Service
Dhr. G. Lukassen (Terborg)
26/05/2017
10

Het totale plaatje is zeer correct

Service
J J Migchelbrink (Silvolde)
26/05/2017
8

prima cijfer prima garage

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Wordt correct en eerlijk behandeld.

Service
rottger (zelhem)
22/05/2017
9

je word met respect behandeld , en altijd een (kom) men koffie.

Service
H.Thomassen-Starrowsky (Zeddam)
15/05/2017
9

Personeel kent je, is vriendelijk, voorkomend en altijd bereid te helpen en zaken die ik niet goed snap uit te leggen.

Service
Dhr. H.W.Berkhoff (Varsseveld)
11/05/2017
8

Een deskundige en attente receptie, de werkplaats levert goed werk af alleen maar lof

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam. Alles goed en duidelijk uitgelegd en laten zien.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Je wordt er altijd heel vriendelijk te woord gestaan.Kunt er altijd even rustig gaan zitten met een kop koffie.
Het onderhoud en reparatie wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
8

Behandeling en advies prima

Service
Anoniem
26/04/2017
10

heb weer een nieuwe auto besteld, dus dat zegt genoeg Want als ik niet tevreden ben zou ik dit nooit gedaan hebben

Service
jan eefting (Etten)
20/04/2017
9

Goede garage, vriendelijke behandeling, Toyota prima auto

Verkoop
Lilian Weenk (Laag-Keppel)
19/04/2017
10

Enorm gastvrij ontvangen, erg behulpzaam, het voelt als een warm bad. Je wordt als klant enorm gewaardeerd. Prettige mensen.

Verkoop
Marcel stolk
12/04/2017
10

Uitmuntende uitleg zeer klantvriendelijk en goede begeleiding

Service
M.Oudesluijs
06/04/2017
8

Ten Have Doetinchem B.V. Is een eerlijke, betrouwbare en goede Toyota dealer.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

De medewerkers van Toyota ten Have zijn erg klantvriendelijk, professioneel, geven goede informatie en leveren goed werk af. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

van receptie tot werkplaats altijd goed en zeer vriendelijk

Service
Ben van Bergh (Doetinchem)
05/04/2017
9

Rechttoe rechtaan garage. Behulpzaam en vakkundig.

Verkoop
R. Kummeling
28/03/2017
9

goede service, spontane verkopers!

Service
Henk Starink (Zelhem)
23/03/2017
8

Nette en correcte garage.

Service
Jeannette van grol (Doetinchem )
23/03/2017
9

Gewoon vriendelijke mensen die behulpzaam zijn

Service
Joop zieverink (Doetinchem )
17/03/2017
10

Fijne garage ,vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Prima service.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Klantvriendelijk en een goede service

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

omdat ik zeeeer tevreden ben!

Service
Fr.Geerling (`s-Heerenberg)
08/03/2017
8

komen afspraken na. Eventuele extra reparaties word eerst overlegd

Verkoop
Zehra Kaya (Doetinchem)
08/03/2017
9

De service had haast niet beter kunnen zijn. Als klant die niet op de hoogte is van alle technische zaken rondom een auto, kreeg ik toch de juiste tips voor het dagelijks gebruik en onderhoud van de auto. Daarnaast wordt er altijd tijd gemaakt, indien je een vraag hebt of iets aan de auto wil laten nakijken.
Je weet ook precies waar en bij wie je met welke vraag moet zijn, want in het verkoopproces kreeg je een rondleiding en werd je voorgesteld aan de verschillende medewerkers bij Toyota ten Have.

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Prima werk geleverd

Service
Dhr. K.knol (Egmond aan zee)
22/02/2017
10

Zie voorgaande uitleg, sprak ook in de wachtruimte diverse mensen welke ook zeer tevreden zijn met de service en vriendelijk , kan dit allemaal beamen

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
9

komt goed over. . wordt er netjes geholpen en behandeld

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Het is een top bedrijf

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Trouwe klant word je vanzelf.

Service
A. de Jong (Brummen)
18/01/2017
9

Vriendelijk, behulpzaam, en deskundig.

Service
Anoniem
11/01/2017
10

Snelle behandeling, gastvrij. Meedenkend

Verkoop
Der. H.Oosyerdijk (s-Heerenberg )
14/12/2016
9

Gewoon klasse

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Ik ben goed geholpen behulpzaam

Verkoop
D van Leeuwen (Doetinchem)
09/12/2016
9

Vriendelijk en goed geholpen. Ze weten wie je bent als je er bent. geen nummenr

Service
Anoniem
20/11/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel. Je wordt echt behandeld als klant!

Service
Jolanda de Greef (Zutphen)
26/10/2016
10

Omdat ik altijd snel en goed geholpen word. Zelfs als ik onverwachte problemen heb. Dan kan ik altijd dezelfde dag nog terecht.

Service
Jan-Willem Berends (Doetinchem)
17/10/2016
10

Wij zijn al jaren klant bij deze dealer en hebben er meerdere auto's gekocht. Altijd een faire prijs gekregen voor onze inruil in combinatie met de te kopen auto. Daarnaast staat iedereen altijd voor je klaar. Communicatie gaat snel en makkelijk, en je hebt altijd van tevoren een goed inzicht in de werkzaamheden en kosten die gaan volgen. Ook hierin wordt actief met je meegedacht.

Service
Anoniem
13/10/2016
8

Ik ben goed geholpen behulpzaam

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
12/10/2016
10

Je wordt zeer prettig geholpen, de afspraken zijn goed en worden zo snel mogelijk uitgevoerd.

Service
Jos Palm
12/10/2016
10

Gewoon goed en de problemen die ik had goed opgelost.

Service
Dhr. Scgut (Gaanderen)
14/09/2016
10

Prima service, zeer vriendelijke mensen

Service
fam.Konings (Breedenbroek)
08/09/2016
10

Men probeert je volledig van dienst te zijn . Heb met mijn vorige Avensis 347000 km gereden in 13 jaar. Nooit een discussie punt gehad . Nu een Avensis en een Yaris in bezit. Nog geen seconde spijt van. Aankoop en inruil naar volle tevredenheid waarbij je de indruk krijgt dat je als klant gewaardeerd wordt en niet alleen maar klant bent.

Service
Frans Welling (Zeddam.)
07/09/2016
10

Altijd prettig en vriendelijke ontvangst.

Service
Jim Grippeling (Doetinchem)
07/09/2016
10

Je wordt goed geholpen en je krijgt een goede uitleg over de servecehandelingen aan de auto.
De monteurs zijn vakbekwaam en staan daar waar nodig je keurig te woord.

Service
Anoniem
31/08/2016
8

Duidelijk, snel, overzichtelijk en werkt!

Service
D van Leeuwen (Doetinchem)
24/08/2016
9

Vriendelijk en goed geholpen. Ze weten wie je bent als je er bent. geen nummenr

Service
J.Pouwels (Didam)
18/08/2016
10

In de meer dan 25 jaar die ik bij deze garage kom ben ik altijd tevreden geweest.

Service
H.Dekkers (Megchelen)
04/08/2016
9

Goede service, behulpzaam en vriendelijk. Heerlijke koffie.

Service
Erwin (Silvolde)
13/07/2016
10

dik tevreden super dealer.

Service
j
13/07/2016
10

Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf met zeer goede vakmensen op alle afdelingen.

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
8

Algehele tevredenheid en vriendelijkheid.

Verkoop
Anoniem
27/06/2016
8

Zeer goede service. Bij een panne die ik op een zaterdag had kwam direct de eigenaar van de garage om te kijken. In samenwerking met mijn vaste verkoper wed geregeld dat ik direct een leenauto beschikbaar zou krijgen zolang de eigen auto (mijn vorige Auris) in reparatie was.

Service
Hennie Pastors (Gendringen.)
22/06/2016
8

Tevreden.

Service
Anoniem
15/06/2016
7

Prima garage.

Service
Ed van Dam (Doetinchem)
08/06/2016
10

Uitermate tevreden over het gehele bedrijf.

Service
Gerard Lukassen (Terborg)
08/06/2016
10

Alles is tot in de puntjes geregeld. De mensen zeer correct. Goede communicatie en overleg. De wachtruimte is ook uitmuntend en erg propeI en er is niets op aan te merken.

Verkoop
Mevrouw Keltjens (Braamt)
08/06/2016
10

Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk, service. Mooie goed onderhouden zaak. altijd koffie aangeboden.

Service
Anoniem
03/06/2016
10

Prima dealer, vriendelijk personeel, niks op aan te merken!

Service
Anoniem
02/06/2016
10

Omdat de service uitstekend is.

Verkoop
P. Gerritsen (Keijenborg)
01/06/2016
10

Klantvriendelijk, correct, ter zake kundig.

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Prima service, eerlijke behandeling. Lekker bakkie koffie!!!

Service
Anoniem
18/05/2016
7

Prima ondethoud en service

Verkoop
Frans van den Waardenburg (Ulft)
18/05/2016
9

Je werd niet gelijk bij binnenkomst besprongen,géén agressieve verkoper, no nonsens informatie.kortom zoals het m.i. hoort.

Verkoop
Jurgen Baars (Doetinchem)
11/05/2016
9

Het hele proces van begin tot eind prima service en begeleiding. Goed op de hoogte gehouden. Uitstekende service van deze garage.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Service is yeer voldoende ieder doet zijn beste

Service
Anoniem
29/04/2016
10

uitstekende vakmensen, uitstekende service, goede accommodatie.

Service
Maarten Blom (Zeddam)
29/04/2016
9

Uitstekende service, denken mee in oplossingen en afspraak is afspraak. Vriendelijk en service gerichte medewerkers.

Service
i a tempel (doetichem)
22/04/2016
10

goede service

Service
J Eefting (Etten)
14/04/2016
9

Prettige ontvangst, veel overleg over eventuele extra werkzaamheden, gewoon fijne garage, goede leestafel.

Service
Henk Jurriëns (Rheden)
13/04/2016
9

Als ik niet tevreden zou zijn ,dan had ik gerust gezegd maar "" helaas "" kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. Wij zijn al jaren bij deze Toyota dealer klant ,en dat wil ik graag zo houden.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

cliëntvriendelijkheid, persoonlijke benadering, correcte afwikkeling

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Vele jaren klant altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

Wat de afspraakis , komen ze na. Is er wat aande hand, dan bellen ze eerst om te overleggen.

Service
Fam. K.knol (Egmond aan zee)
23/03/2016
10

Je voelt je bij deze dealer echt op je gemak, wordt van alle kanten goed geiimformeerd,
Normaal gesproken zoek je een dealer in je buurt, maar we hebben onze auto bij toeval
in Doetinchem gekocht, vonden toen de ontvangst heel vriendelijk, en komen ondanks
2 uur rijden 1 x per jaar daar terug voor onze service.

Service
J v Ree (Oosterbeek)
18/03/2016
9

Zeer vriendelijk behandeld, prima uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden, prijs kwam overeen wat was afgesproken.

Verkoop
Mw. Vervelde (Halle)
17/03/2016
9

Goede service, behulpzaam, eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
10

geweldigeverkoper

Service
Leny Stronks (Doetinchem)
02/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk, kundig en komen afspraken volledig na.

Service
mevr. H. Schoppert (Doetinchem)
25/02/2016
10

Service uitstekend, ervaren, klantvriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
24/02/2016
9

De hartelijkheid van benadering ,vertrouwd gevoel respect en vooral eerlijkheid.

Service
Henk van Loenen (Dinxperlo)
17/02/2016
9

Ik kom al een groot aantal jaren bij deze dealer en ik rij inmiddels in mijn 16e nieuwe Toyota, waarvan ik de meeste hier heb gekocht,en ik moet zeggen een uitstekende garage top!

Verkoop
J. Korff (Varsseveld.)
15/02/2016
10

Wij hebben nog nooit problemen gehad met de dealer.
Tot nu toe zijn we altijd voorbeeldig geholpen.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Klant vriendelijk

Service
Anoniem
03/02/2016
8

geen, het was allemaal correct

Service
Frans Westerhof ('s-Heerenberg)
01/02/2016
10

Goede service en goede en prettige bediening.

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
27/01/2016
10

Heel prettig contact

Service
J.Pouwels (Didam)
27/01/2016
10

persoonlijke benadering,vriendelijkheid en service

Service
Willem en Marijke Keltjens (Braamt)
27/01/2016
10

Vriendelijke ontvangst, prettige wachtruimte. Uitleg over de uit te voeren werkzaamheden, tijdsduur en kosten.
Ook op zeer korte termijn kan een afspraak geregeld worden.
Afdeling verkoop is betrouwbaar en duidelijk. Daarom rijden we al meer dan 20 jaar Toyota , via deze dealer.
Mensen van de werkplaats zijn zeer correct. Auto wordt altijd netjes achtergelaten. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd.

Verkoop
van Campen (Doetinchem)
26/01/2016
8

vriendelijk, verstand van zaken, goede service

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
13/01/2016
10


Je wordt netjes te woord gestaan. De uitleg, indien nodig, is duidelijk.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

De klant is koning en je kunt wachten terwijl ze met de auto bezig zijn. En dat onder het genot van een kop koffie en de krant.

Service
Dhr. J.H. ter Neuzen (Zevenaar)
13/01/2016
10

Goede producten, vriendelijkheid, stiptheid, klantgericht kortom Toyota is compleet

Verkoop
Henk Schut (Brummen)
13/01/2016
9

Zeer klantvriendelijk. Je voelt je daar zeer op je gemak. Ook tijd voor andere zaken.

Service
Hans (Hengelo)
06/01/2016
10

Afspraken kloppen precies, zeer goede service en zelfs nog iets meer dan dat.
Als je zit te wachten is er vaak even tijd voor een praatje met verkopers.
Altijd koffie en WIFI.

Service
Mevr. Hogeweg (Zelhem)
24/12/2015
9

snelle service en probleemoplossend gehandeld.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

ik had 1uur afgesproken receptie zij 2uur en je kunt niks terug vinden wat er allemaal aan gedaan is.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Perfecte service en uitvoering van de onderhoudscontracten. Ook de wachttijd is zeer acceptabel en het verblijf in de wachtruimte laat niets te wensen over.

Service
Dhr. Lukassen G.J.M. (Terborg)
23/12/2015
10

Ik wordt correct behandeld. Maar mijn Aygo wordt zeer zeker goed onderhouden

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Goede service. Bekwaam. Vriendelijk. Netjes. Komen afspraken na.

Service
André de Jong (Brummen)
03/12/2015
9

maakt een betrouwbare indruk. Vlotte en correcte behandeling.

Verkoop
Lex Putman (Doetinchem)
02/12/2015
10

De dealer is altijd correct en we worden daar altijd netjes behandeld

Service
marijke van aken (ulft)
02/12/2015
10

omdat er heel goed en eerlijk werk geleverd word

Verkoop
H. Drost (Doetinchem)
30/11/2015
9

Prettige ontvangst. Niet opdringerig. Kundig.

Verkoop
Jan-Willem Berends (Doetinchem)
30/11/2015
10

Bij Ten Have wordt je echt persoonlijk geholpen en de service van de werkplaats is top! Daarnaast boden ze een goede inruilprijs waardoor mijn vrouw en ik allebei een nieuwe Toyota hebben gekocht.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Snel, goede service,

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Omdat wij sinds en na onze eerste nieuwe aangekochte Toyota bij deze dealer altijd zeer maar dan ook zeer tevreden zijn.
Altijd correct, altijd even persoonlijke aandacht, mooie schone showroom, lekkere koffie enz. enz.
Onze volgende nieuwe auto gaan wij dan ook echt alleen maar bij deze dealer kopen.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
8

vriendelijke mensen goed voorlichting

Service
Anoniem
23/11/2015
8

duidelijke communicatie

Service
Jan Hilferink (Silvolde)
19/11/2015
8

prima uitstraling

Service
lees tolboom (Doetinchem )
19/11/2015
9

Je wordt vriendelijk deskundig geholpen. Auto wordt goed onderhouden.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

omdat ik zeer tevreden ben over de garage in al zijn aspecten

Service
G.H.W. Wissink (Zevenaar)
11/11/2015
10

Vriendelijke ontvangst, afspraken na komen, alles van hoog niveau.

Service
Dhr. J. Schunselaar ('s-Heerenberg)
04/11/2015
10

Al jaren ben ik zeer tevreden over de vriendelijke, vlotte en zeer deskundige service

Service
Harrie Janssen (Etten)
28/10/2015
9

ben zeer tevreden

Service
Gerrit Scholten (Rheden)
19/10/2015
10

Totaal geen klachten.

Verkoop
Henk te winkel (RUURLO)
16/10/2015
9

uitstekende service

Verkoop
i a tempel (doetichem)
16/10/2015
10

zeer goed behandeld

Service
r spaan (silvolde)
14/10/2015
10

ze zijn niet op opdringerig ze geven goed advies
ik heb geen verbeter puntjes

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

Prima ontvangst en duidelijke voorlichting

Service
A. Heerink (Doetinchem.)
07/10/2015
10

Omdat alles op tijd en de afgesproken prijs is uitgevoerd.

Service
RR Sprenkelder (Doetinchem)
05/10/2015
9

Ik merk bij de verkoop medewerkers en de monteurs dat ze echt het allerbeste voor mij willen wat betreft de garantie, advies, en evt kleine dingen die ze zo graag willen oplossen.

Service
Anoniem
30/09/2015
9

goede service, klantvriendelijk, goede communicatie, als er iets aan het onderhoud anders wordt bellen ze van te voren of ik dat wil of niet, de garage is goed bereikbaar, mijn auto rijdt nog steeds fijn rond

Verkoop
Dhr. Hennie Reijers (Renkum)
30/09/2015
10

De manier van ontvangen, het helpen , het nakomen van afspraken, het niet afkraken van andere merken, het vertrouwen wat deze man mij heeft geboden, erg fijn en vertrouwd.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

De klant is koning en je kunt wachten op de servicebeurt van je auto.

Service
Anoniem
16/09/2015
8

vriendelijke mensen, prettige service

Service
Anoniem
16/09/2015
8

vriendelijke ontvangst ; laagdrempelig

Service
Willy Fritz (Genderingen)
06/08/2015
10

Goede instelling

Service
Anoniem
05/08/2015
8

Goede service en zeer klantvriendelijk

Verkoop
bob hartemink (drempt)
05/08/2015
10

zeer goede behandeling en afwikkeling van ons bezoek. Volledige informatie, geen vage verhalen.
Zal deze dealer bij iedereen aan bevelen. Meer dan prettig geen snelle verkoop praatjes. wij zijn meer dan tevreden ook zer zeker over eventuele nazorg.

Service
Janny Migchelbrink (Silvolde)
05/08/2015
8

Een 8 is toch een mooi cijfer

Verkoop
Els en René van den Broek (Doetinchem)
29/07/2015
10

Ze hebben alle tijd genomen om alles goed en begrijpelijk uit te leggen onder genot van een kopje koffie.
Ook de proefrit die wij gemaakt hebben was boven verwachting.

Dus alles naar zeer goede tevredenheid besproken, uitgelegd en niets was teveel.
Al met al een zeer goede dealer zo ook alle medewerkers die meteen voor je klaar staan... echt super.
Wij voelden er ons meteen thuis.

Verkoop
Gerrit.Krimp (ruurlo)
29/07/2015
9

omdat je er altijd vriendelijk word ontvangen. Dat ze gelijk met koffie klaar staan. En voor je tijd hebben om een praatje te maken. Met 1 woord klasse

Service
MevrJalink, heer Kinnaer (Doetinchem )
22/07/2015
8

We zijn tevreden over deze garage, betrouwbaar en tevens behulpzaam bij het vinden v.d. Juiste oplossing. We zijn al jaren klant.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Vriendelijk

Verkoop
A.Th.J.H.van der Well (Varsseveld)
15/07/2015
10

Ik kom hier sinds begin jaren 80.

Service
J. Grippeling (Doetinchem)
15/07/2015
10

Je wordt immer keurig geholpen. De gemaakte afspraken wordennetjes nagekomen.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

snelle en goede behandeling.
vriendelijk personeel.

Service
Erwin Klompenhouwer (Silvolde)
08/07/2015
10

Correct Afgehandeld goede service.

Service
Jo Kuster (Stokkum)
08/07/2015
9

kennis..klant vriendelijk.houden zich aan afspraak

Service
Anoniem
24/06/2015
9

De beoordeling heeft te maken met de correcte en klantvriendelijke benadering.

Service
G.Wonnink (Doetinchem)
24/06/2015
9

Goede service.Afspraken worden uitgevoerd. koffie is goed.

Service
Hendriksen (Giesbeek)
24/06/2015
9

Gastvrij betrouwbaar en eerlijk

Service
HENK CAPELLE (STOKKUM)
23/06/2015
8

Ik heb een goede verhouding met het personeel, dat mij ook goed kent door jarenlange kontakten.. Ik heb de indruk dat er technisch goed werk geleverd wordt in de werkplaats. Ik vind de houding van het gehele personeel eerlijk vriendelijk en voorkomend.

Service
b tiedink (doetinchem)
18/06/2015
8

Het is een goede dealer

Service
G. Lukassen (Terborg)
18/06/2015
10

De mensen van dit bedrijf staan je altijd correct te woord.
Ze geven goede adviezen en toelichtingen met correcte prijsopgave.
Als je moet wachten, wordt je opgevangen in erg mooie en hele schone showroom met goede koffie en uiterst vriendelijk personeel.

Verkoop
DHR. E. J. F Douw van der Krap (Hummelo.)
17/06/2015
10

betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
17/06/2015
10

Zeer goede service

Service
Jan Hendrik ter Neuzen (Zevenaar)
17/06/2015
10

Toyota is mijn merk, goede behandeling, komen afspraken na, de rekeningen kloppen altijd, kan tijdens ik wacht mijn laptop gebruiken daar Wifi aanwezig is, de koffie is lekker, altijd ff een praatje maken met verkoper en baliemedewerker. Kortom dit bedrijf is top en daarom krijgen zij van mij een dikke 10!

Service
Anoniem
04/06/2015
10

Uitstekende vakbekwame en vriendelijke medewerkers en daardoor een uitstekend bedrijf

Service
Anoniem
21/05/2015
9

Ik ben er zeer tevreden over

Service
Anoniem
18/05/2015
8

klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

Service
Beppy Kleinhesseling (Doetinchem)
18/05/2015
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn en altijd voor je klaar staan!!!

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Omdat alles altijd naar onze wens verloopt .
Altijd vriendelijk en service gericht en belangstellend.
Keurig verzorgde showroom en lekkere koffie.

Service
Marco Venderbosch (Doetinchem)
13/05/2015
10

Dit is al jaren een betrouwbare garage. Ik kom er altijd met veel plezier, het voelt als een warm nest.
Afspraken worden keurig netjes nagekomen en de klant is meer dan koning. Van mij een absolute 10!

Service
Peter Hartman (Doetinchem)
13/05/2015
10

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

klantvriendelijk, prettige wachtruimte, duidelijkheid in prijs en wat de werkzaamheden zijn, meedenkend, op korte termijn afspraak mogelijk

Service
Anoniem
29/04/2015
9

De auto heeft keurig volgens afspraak-ik kon er op wachten -een beurt gekregen.

Service
George Wissink (Zevenaar)
29/04/2015
8

Een vriendelijk en deskundig ontvangst. Geen verassingen achteraf.

Service
Johan van Ree (Oosterbeek)
29/04/2015
9

Zeer vriendelijk ontvangen, op tijd geholpen en op tijd de auto weer terug.

Service
Maarten Blom (Zeddam)
29/04/2015
9

uitstekend bedrijf met een hoog service gehalte van alle medewerkers

Service
marco (giesbeek)
29/04/2015
10

Goed

Service
marijke van aken (ulft)
29/04/2015
10

voor de klantvriendelijkheid en de hele goede service

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Prettig contact, open en vriendelijk. Ze stellen de juiste vragen en willen graag helpen.

Service
Cees Vrijhof (Braamt)
09/04/2015
9

Ik ben zéér tevreden met deze dealer!
Ze weten wat ze doen en hebben altijd een goede oplossing bij e.v.t. problemen.
De bediening is vriendelijk en het lijkt soms of je familie bent.

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Doe al 30 jaar zaken met deze mensen
Fijne mensen die ik vertrouw

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Goede en snelle service, prettige en m.i. deskundig personeel.
Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd zonder overleg.

Service
Dhr. K.knol (Egmond aan zee)
01/04/2015
9

Voelen ons zeer op ons gemak,vriendelijke ontvangst,goede uitleg over uit te voeren service en reparatie,
M.a.w. Prima service, hebben dit wel anders meegemaakt,

Service
W.Telaar (Megchelen (GLD))
01/04/2015
10

Correct processing

Service
Henk Cremers (Ooij (gemeente Groesbeek))
19/03/2015
10

Je word altijd netjes behandeld door het gehele theem,en de service en inruil is ook altijd goed.Je bent altijd een klant en niet een nummer.

Service
Mevr.M.H.M.A Keltjens- Scholtens (BRAAMT)
18/03/2015
10

Zeer vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam en duidelijk.

Verkoop
Anoniem
05/03/2015
9

Erg prettige dealer
Goede services

Service
Dhr. van der Meulen (Doetinchem)
04/03/2015
9

Alle werkzaamheden zijn altijd goedd uitgevoer

Verkoop
Wenting (Ulft)
03/03/2015
9

Goede uitleg, zeer correct, goede inruil, we voelden ons er goed bij.

Verkoop
Bennie en Hannie Wassink (Hengelo Gld.)
02/03/2015
9

Voldoet aan onze verwachtingen en eisen.
Verkopers geven in een keer antwoord op vragen zonder standaard verkooppraatje

Service
Anoniem
26/02/2015
8

ieder heeft zijn voorkeur betreffende merk en type auto.
maar een schone werkplaats, showroom en vriendelijk personeel is
altijd een plus

Service
Anoniem
25/02/2015
8

Is gewoon goed en een betrouwbare dealer

Service
Zwienink (Doetinchem )
25/02/2015
10

Goede service en klant vriendelijk

Service
A.f.a Putman (Doetinchem)
11/02/2015
10

Ik ben zoals altijd correct geholpen

Service
Anoniem
11/02/2015
10

Hier heeft men echt tijd en aandacht voor je. Top behandeld!

Service
Hans Steenhuis (Doetinchem)
11/02/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
9

Dit is al de derde Toyota die we hier kopen. We zijn zeer tevreden. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en men neemt de tijd voor je. Goede service.

Verkoop
Han Keemink (Lemmer)
04/02/2015
9

Zeer gastvrije en correcte behandeling.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
8

goede service, aandacht voor de klant, zorgvuldige afhandeling

Service
Anoniem
21/01/2015
9

Nu zijn we dan bijna bij de 10: ik vind het gewoon heel goed; ik ben voorzichtig om een 10 te geven, want als me later nog iets te binnenschiet wat minder was, zou je weer moeten zakken qua cijfer.

Service
D.W. Westerveld (Varsseveld)
21/01/2015
10

De klant is koning en je kunt wachten op de beurt en dat kan bij menig ander garage niet.

Verkoop
Fam. Hartjes (Varsseveld)
14/01/2015
9

Beste mensen ,TOYOTA verso S is een ideale auto voor iets oudere mensen , en mensen van 65 plus dus .Hoge zit, makkelijke instap , gelijke laatvloer, de Verso S is niet te groot en niet te klein ,hij is op de juiste grootte gemaakt.
Net geen 4 meter lang,goed zicht ,enz enz. en heel veel bergruimte.
Hij rijd uitstekend soepel .
Ook kan de Verso s de Oostenrijkse bergen soepel aan.
Dit is onze tweede Verso S en wij willen geen andre meer.

Service
André de Jong (Brummen)
12/01/2015
9

Vriendelijke actieve medewerkers, snelle afhandeling, volledige informatie over herstel- en onderhoudwerkzaamheden en dito prijsopgave, inclusief net vervangend vervoer.

Verkoop
Herma Crans
06/01/2015
10

Persoonlijke aandacht en tijd, zelfs op zaterdag middag na sluitingstijd. De aflevering was een feestje.

Service
mevr.hendriks (Doetinchem)
30/12/2014
9

Prima behandeld en factuur probleem prima opgelost

Service
Anoniem
23/12/2014
8

Goede dealer, alleen wat aan dure kant

Service
Dhr. E.J. Hilferink (Silvolde)
02/12/2014
8

service en klantvriendelijkheid is prima.

Service
Dhr. kappert (Doetinchem )
02/12/2014
6

Prima service maar onderhoud/onderdelen zijn duur.

Service
Jan Hendrik ter Neuzen (Zevenaar)
02/12/2014
10

Van alle merken van de bestaande auto's springt Toyota voor mij als beste eruit. Ik ben blij dat ik een Toyota Yaris rij.

Service
R. Pennings
02/12/2014
8

Goed vakmanschap, prima service en vriendelijk personeel. Denken met je mee.

Service
Anoniem
01/12/2014
8

Vriendelijke mensen en goede service

Service
Anoniem
01/12/2014
8

correct te woord staan en een gemoedelijke sfeer

Service
G.Zwierenberg (Brummen )
01/12/2014
9

Betrouwbaar, attent.

Verkoop
J.Sielias (Dinxperlo)
12/11/2014
10

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst , de keurige behandeling en uitleg. Alles was duidelijk. Alles ziet er zeer verzorgd uit.
Verder kunnen wij meedelen dat wij heel blij zijn met onze aanschaf, het is een heerlijke auto1!!

Verkoop
C.M. Westerveld (Varsseveld)
27/10/2014
10

Omdat ze eerlijk zijn, ze de inruilauto niet afkraakt, de klant is koning, ze zijn rustig en dwingen niet om een auto te kopen, altijd zeer attent, een goed gesprek mee kunt voeren, een eerlijke en betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
23/10/2014
8

goede service. prima uitleg over eventuele extra's en keurige behandeling door al het personeel

Service
Anoniem
23/10/2014
8

nette uitstraling,correcte behandeling,kan op auto wachten tijdens onderhoud.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Prima dealer, vriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

accuraat en klantvriendelijk

Service
Fred Meijer (Beek Ubbergen)
21/10/2014
8

Afspraaktijd werd correct gehandhaafd; duur van de servicebeurt ook correct; ik had nog een tegoedbon van de garage, maar toen ik al betaald had via pin, kon dit niet meer toegepast worden

Verkoop
Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
21/10/2014
10

Prettige mensen

Service
M Rondeel (Aalten)
20/10/2014
8

Een nette ontvangst met duidelijke tekst en uitleg

Service
Anoniem
16/10/2014
10

Van begin tot einde top behandeld

Service
Heerink (Doetinchem)
16/10/2014
9

Omdat de service en de afspraak altijd kloppen.
Heel hartelijk dank hiervoor.

Service
RAV4 rijder
13/10/2014
9

het is een gewoon een nuchter bedrijf die weten hoe ze met klanten om moeten gaan en geen poespas

Verkoop
Anoniem
09/10/2014
9

Persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid op alle fronten; ook van medewerkers werkplaats en receptie. Kennis van zaken, goede onderhandelingsmogelijkheden en prima technische informatie. Kortom, de slogan De Klant is Koning wordt volledig in praktijk gebracht.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

Klantvriendelijkheid goede service.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
10

wij zijn erg tevreden over de service van de dealer

Service
Anoniem
07/10/2014
10

Conform de verwachting geholpen. Adequaat en vriendelijk.

Service
Mar Brons (Vlaardingen)
06/10/2014
10

om dat het een helle goede garage is en je niet zo gauw voor verassingen komt te staan dan is er altijd op tijd een belletje

Service
Anoniem
01/10/2014
8

naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Bevalt goed en lekker dichtbij

Service
Anoniem
29/09/2014
9

klantvriendelijk/klantgericht, laagdrempelig, goed afspraken maken, afspraken nakomen, betrouwbaar, lekkere koffie

Verkoop
Anoniem
25/09/2014
7

verkoop traject was ok. vervolg traject weet ik dus nog niet.

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Ik krijg altijd het gevoel dat ik serieus wordt genomen en met respect wordt behandeld. Over het onderhoud wordt goed overleg gepleegd, worden ev. bijkomende kosten vooraf gemeld.

Service
Anoniem
24/09/2014
9

Goede, snelle en altijd correcte afhandeling.
Ze doen wat ze kunnen.

Service
M T de Hooge (Silvolde)
24/09/2014
9

Vriendelijk personeel Betrouwbare service

Service
Stan Buil (Ulft)
24/09/2014
9

vriendelijk accuraat deskundig en een prima automerk

Service
cHRISTINE wENNEKER (dIDAM)
23/09/2014
9

ALTIJDE VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM!!

Service
Anoniem
22/09/2014
8

De correcte afhandeling van het onderhoud aan mijn Toyota.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

goed service

Service
Anoniem
19/09/2014
7

Moet nog afwachten.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

prima service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
10/09/2014
7

vriendelijk personeel

Service
Anoniem
10/09/2014
8

Klant gericht en vriendelijk.

Verkoop
W.J.Fritz (Gendringen)
08/09/2014
8

Het kan altijd beter

Verkoop
Anoniem
02/09/2014
9

zeer klantvriendelijk; steeds bereid te doen waar de klant om vraagt.

Service
H.J. van der Meer (Apeldoorn)
02/09/2014
8

Prima bedrijf

Service
H.G. ten Have (Varsseveld)
26/08/2014
8

geef nooit hoger cijfer

Service
J J Migchelbrink (Silvolde)
21/08/2014
8

een 8 is een mooi cijfer

Service
J.Pouwels (Didam)
20/08/2014
9

Eerlijkheid en betrouwbaarheid

Service
Petra Seegers (Stokkum)
19/08/2014
9

goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
13/08/2014
8

Ik geef hier het gemiddelde tussen de twee verkopers.

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Om dat is goed

Service
Anoniem
11/08/2014
8

klantvriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
11/08/2014
9

prima klantontvangst en service

Service
Henri Visser (Doetinchem)
06/08/2014
10

Je wordt nog als klant behandeld. Ze kennen je bij naam en je bent geen nummertje.

Service
Anoniem
30/07/2014
9

prima ontvangst, goede service, denken met je mee.
enz.

Service
Anoniem
30/07/2014
9

Snelle, zeer goede en betrouwbare service, vriendelijke ontvangst en bejegening, helder in watgedaan wordt, overleg over extra s, alles volgens afspraak

Service
Ton van Hoevelaak (Hummelo)
30/07/2014
8

Bij een betrouwbare auto hoort een betrouwbare dealer, en dat is Ten Have.

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
10

goede service, vriendelijk en snel in afhandelen vragen/maken afspraken

Verkoop
Anoniem
28/07/2014
8

gewoon prima zoals het hoort, geen klachten.

Verkoop
Anoniem
24/07/2014
8

Betrouwbaar, vriendelijk,

Service
Sofie Smith (Gendringen)
23/07/2014
10

Vriendelijke, leuke mensen die daar werken.
Zeer klantvriendelijk.

Service
Casper van Hilten (Doetinchem)
21/07/2014
10

Toyota Ten Have in Doetinchem is een zeer prettige garage, vanwege persoonlijke benadering, klantgerichtheid, service en kwaliteit, afspraak is afspraak, garantie is garantie, zetten graag een stapje extra en behandelen zelfs een occassion rijder die elders een Toyota kocht met alle egards van een "eigen" klant. Prima!

Service
Cees Ellens (Doetinchem)
17/07/2014
9

vriendelijk, voorkomend, kundig en kwaliteit

Service
Anoniem
16/07/2014
10

Super Klantvriendelijk, leenfiets/auto, auto wordt schoongemaakt, duidelijke afspraken/uitleg

Verkoop
Dhr. J. Schunselaar ('s-Heerenberg)
16/07/2014
10

ik ben hier zeer bekend, altijd vriendelijk verwelkomd, vlotte service (ook aan de telefoon), zeer deskundig personeel

Service
Ingrid Wildschut (Halle)
16/07/2014
10

Vriendelijkheid, service, eerlijkheid, ontvangst, behulpzaam. Ik heb meerdere auto's gehad van diverse merken en ik ben zeer tevreden over deze Dealer. Voel me daar serieus genomen en ze zijn altijd zeer vriendelijk. Kunnen de andere dealers (waar ik ooit auto heb gekocht) een voorbeeld aan nemen.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Vriendelijke en goed geschoold personeel.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

zeer duidelijk, goede behandeling aan receptie (gebeld over kosten reparatie) en in werkplaats.
Leen auto ter beschikking.

Service
Henk Peters (Doetinchem)
08/07/2014
9

Goede service, vriendelijke behandeling, alles keurig op tijd.

Verkoop
Anoniem
03/07/2014
10

Wij hebben prima informatie vooraf gehad. De verkoopgesprekken waren zeer vriendelijk. De levering dreigde voor de tweede keer uitgesteld te worden. De tweede keer zou dramatisch geweest zijn voor onze vakantie. De dealer heeft er persoonlijk voor kunnen zorgen dat toyota nederland de auto toch tijdig kon afleveren. Hulde voor zijn inzet!

Service
Anoniem
30/06/2014
10

Vriendelijkheid en goede, snelle service

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

vriendelijk personeel, goede service en uitleg

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Goede dienstverlening, vriendelijke mensen, je kunt snel een afspraak maken

Service
Anoniem
26/06/2014
10

Prettig en correct contact, professionele garage.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Afspraken worden nagekomen en goed worden behandeld.

Service
Bedeker (Gendringen)
26/06/2014
9

Goede behandeling.

Service
Willem Cornelissen (Didam)
26/06/2014
8

Omdat het voldoet aan mijn verwachtingen.

Service
Wim van groningen (Gaanderen)
26/06/2014
8

goede service, mensen zijn vriendelijk goede prijsopgave
en helder antwoord op gestelde vragen

Verkoop
Henk Capelle (Stokkum)
16/06/2014
8

Bekend en voor mij vertrouwd adres. Vriendelijke mensen; ook technisch personeel.

Service
Anoniem
12/06/2014
10

Omdat het hen toekomt. Ze zijn zeer goed bereikbaar. Zeer vriendelijk. Er is altijd iets te drinken en er ligt lectuur voor de tijd dat je wilt wachten. Zo gezegd: Een warm onthaal.

Service
G
12/06/2014
10

Vriendelijk bekwaam en goede uitleg

Service
G.Lukassen (Terborg)
11/06/2014
10

Ik word uitstekend gehoord en behandeld

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.